Cigis fiatalok! Ha a szüleitek, élettársatok azt mondja, hogy ha leszoksz a cigiről, akkor minden hónapban megkapod az azhavi árát kb.18-20 ezer forintot, és ruhára, sminkre költheted, akkor leszoknál?
ezígy nem logikus:D nyilván magadnak veszed a cigit, abból a pénzből amit esetlegesen a szülők adnak, azt viszont nem határozzák meg, mire költheted, tehát saját hatáskörödbe eldöntheted, hogy cigit veszel vagy egyebeket :D innentől kezdve nem, nem szoknék le
18/l
Minden reggel odaadja a doboz cigit,szóval nekem pénzt nem ad.De most kaptam a lehetőséget hogy ezentúl az árát adná oda havonta,ami kb 18-20 ezer forint és azt költhetnék ruhára sminkre kozmetikusra stb....
Kérlek kort és nemet is irjatok,és hogy mennyire cigiztek!
mi a szarnak kell egyáltalán rászokni 16 éves korba??meg mi az ,hogy minek leszokni? Cseszheted ha akkor szoksz le mikor megtudod ,hogy terhes vagy mert a méreg a nők szervezetéből nem ürül ki terhesség előtt 1-2 évvel célszerű abba hagyni...ja meg hát nem lesz büdös a hajad ,szád ,sárga a fogad,jobban tudsz sportolni ugyanannyi idős vagyok mint te és én szégyellem magam miattad komolyan..a hozzád hasonlók felfogása miatt tekintik a mai fiatalokat "rossznak"....
16/L
Korábban kb. 2 naponta szívtam 1 doboz cigit. Aztán elegem lett a büdösségből és abbahagytam, csak úgy. Egyik napról a másikra.
Most amúgy nem dohányzom, ha valami összejövetel van max. 2-3 szálat egy este alatt.
12 évesen kezdtem cigizni 1-1 szállal, 16 évesen lettem relatíve erős dohányos.
22 évesen terhes lettem, akkor abbahagytam, szülés után nem sokkal újra cigizni kezdtem, most 25 vagyok és kb. 3 hónapja nem cigizek.
Szerintem fogadd el az ajánlatot, az egészségedért legalább. Szépségért is, mert a cigisek foga sárga, bőrük matt szürke, ruhájuk büdös.... Azt a 20 ezret meg költheted szép ruhákra, sminkekre.... nem rossz havi zsebpénz.
Főleg most már itt van a nyári leárazások, gondolj bele mennyi szép ruhát vehetsz belőle :D
Én is a megspórolt pénzt magamra költök, ruhák stb, meg persze a kislányomnak is veszek szép rucikat, páromnak is. Jó lenne ha a párom leszokna a cigiről, mert napi 1 doboz az több mint 20 ezer még megmaradna, de Ő egyelőre ragaszkodik a 2 sör+ 1 doboz cigi napi adagjához :s
25L
Én három éve dohányzom, és mindig a saját pénzemből vettem. Erősen foglalkoztat a leszokás gondolata, mert akkor értelmesebb dolgokra költhetném a pénzemet, ami eddig "elszállt" a levegőben.
Mint írtam, én is dohányos vagyok, ennek ellenére senkit nem bíztatok arra, hogy dohányozzon.
Neked is inkább azt mondom, hogy fogadd el az ajánlatot, hosszú távon mindenképp megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!