Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hány évente vesztek új...

Ti hány évente vesztek új télikabátot?

Figyelt kérdés

Vettem 2 éve egyett, de nem tetszik, fogott a színe még mindig.

Van egy 4 évvel ezelőtti télről, de tönkremet, ezért kellene vennem egyet.

2018. okt. 15. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Tobb mint 10 eve.

A mostani telekhez eleg egy vekony kabat is...

2018. okt. 15. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Soha, a magyar telek nekem nem elég hidegek hozzá.

Azért egy vékonyabb elegánsat (rövid feketét, klasszikus és tetszik) majd beszerzek, ha lesz rá pénzem s rá tudom venni magam (utálok ruhát venni), aztán gondolom, minimum 20 évre jó lesz. Meglepően jól bírják a ruháim, van 30 éves szép blúzom is, télikabát pedig nagyon ritkán kellhet, gyalog járok, ami nálam sok hőt termel.

2018. okt. 15. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a 9-es válasz lepontozásában megnyilvánul az az agyhalál és prolizmus, miszerint: több kabátja van! Pontozzukjól le!!! Komoylan ennyire hülyék vagytok?
2018. okt. 15. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Húha, úgy 10 éve vehettem a fekete szövetkabátomat, nem tervezem lecserélni a közeljövőben
2018. okt. 15. 19:03
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, a 9-es válasz lepontozásában megnyilvánul az az agyhalál és prolizmus, miszerint: több kabátja van! Pontozzukjól le!!! Komoylan ennyire hülyék vagytok?"

Ha nem vetted volna észre, minden egyes válasz le van pontozva. Az is aki évente kettőt vesz és az is aki egyet vesz 10 évente. Nem kell mindig mindent prolizni, nem tudom milyen hülye új hobbi lett most itt ez.

2018. okt. 15. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Én évente max 2 évente veszek újat, de mindig 2-3at cserélgetek. Van alkami, munkába járós, vagy rohangálós.

De nem drágák, 20-30 ezrek voltak c&a ban vettem őket

2018. okt. 15. 22:39
 17/20 Metionin ***** válasza:
Először 18 évesen kaptam normális, nekem tetsző télikabátot, egy egyszerű fekete szövetet. Azelőtt általános hatodikban, tehát 13-18-ig azt hordtam, ki is nőttem. A fekete szövetet 5 évig hordtam, mire nagyon bolyhos lett és ki is nyúlt. 23 évesen kaptam egy fekete szép gyapjúkabátot és most is az van, az állapotából ítélve még jó pár évig ez lesz. Igaz, mivel nagyon meleg, csak a nagyon hidegben hordom ami Mo-n kb. egy hónap (se) a télből.
2018. okt. 15. 22:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Évente, mindig az aktuális trendeknek megfelelőt.
2018. okt. 16. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Amikor szükséges. Egy kabát amúgy sem elég egy télre. Plusz kitolja az élettartamot, ha a kabát javítható. Például nekem általában a kabát ujja szokott először elkezdeni tönkre menni. Amelyiken viszont szabóval cseréltethető a kézelő/mandzsetta, ott fölösleges egy amúgy teljesen jó kabátot lecserélni.
2018. okt. 18. 17:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Amikor épp olyanom van, vagy látok jót, ami tetszik és megéri. Szeretem, ha több télikabátot tudok variálni, moshatom, cserélhetem őket, hiszen sokszor beleizzad az ember, eleve nem hordanám egy télen végig ugyanazt.
2018. okt. 20. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!