Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti vesztek fel 15 fok körül/al...

Ti vesztek fel 15 fok körül/alatt már télikabátot?

Figyelt kérdés

tudom, attól függ, ki mennyire fázós.

de pl nincsen bélelt átmeneti kabátom, csak ami kb egy pulcsival egyenértékű, így sok meleget nem ad, hiába van alattam kardigán/pulóver.

Vennétek fel télikabátot ilyen időben? igazából csak parka télikabátom van, és egy bakancsom hozzá. Nincs sok cuccom, pár telet ezek átvészelnek.

Volt akit 24 fokban is láttam télikabátban, na azt túlzásnak éreztem, mert én meg pólóban voltam...

2013. nov. 1. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tegnap Pesten láttam egy gyereket a villamoson sísapkában.ÉS senkinek nem tűnt fel.........amúgy sztem nem túl bélelt téli kabátot lehet hordani pólóra én azt szoktam csinálni...
2013. nov. 1. 10:41
 2/6 A kérdező kommentje:

eléggé vegyes amúgy a felhozatal :)))

mert én látok 15 fokban rövidnadrágosat is meg sísapkásat is, mint te :))))

2013. nov. 1. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszek még akkor, pedig nagyon fázós vagyok.
2013. nov. 1. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én már télikabátot hordok, reggel mikor megyek munkába 6 fokban, akkor igencsak elkél. A cipőm még rendes utcai cipő, de azt két hét múlva már lehet hogy lecserélem hosszúszárú csizmára.
2013. nov. 1. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Én biztos nem vennék fel télikabátot 15 fokban, mert egy télikabátom van, ha ezt felvenném 15 fokban, mit vennék fel -15ben? Szétfagynék akkorra.
2013. nov. 1. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem vastagabb pufi télikabátom van, így én azt nem hordom még. Vékonyabb szövetkabátot szerintem hordanék, főleg ha sokat vagyok a szabadban.
2013. nov. 1. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!