Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vesztek idén télikabátot?

Hol vesztek idén télikabátot?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami normálisan néz ki és nem megy tönkre 2hónap alatt.Nem néz ki óriásinak mint az idei sztárok a pufikabátok és nem is az a futószalagon gyártott bőrutánzat.
2011. nov. 8. 21:07
 1/6 A kérdező kommentje:
És természetesen vmi m3egfizethető árkategória.:-)
2011. nov. 8. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy sehol :S még kínai boltokban is 10.000-ért láttam, máshol meg 15-20 környékén kezdődnek. Szóval nekem marad az, amit már 4 éve hordok, de szeretem :)
2011. nov. 8. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem én a Mayo Chix-ben, de ha nem, akkor körbejárok minden boltot most hétvégén, mert a Joy Vásárlási Láz miatt most nagyon sok márka 20-30-40% kedvezménnyel vásárolható!

Szóval muszály most találnom valami kabit!

Amúgy ha érdekel itt meg tudod nézni, hogy milyen márkák vesznek részt benne:

[link]

Szerintem tökre megéri!

2011. nov. 9. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Néztem ezt a Joy-al kapcsolatos dolgot.De nem kell ehez kupon vagy valami?Könnyen lehet hogy nekem is marad a tavalyi olyan árak vannak.
2011. nov. 13. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Második válaszoló vagyok. Végül úgy alakult, hogy szombaton mégis vettem egyet. Be akartam linkelni, de nem találtam róla képet. Orsayben vettem, fekete, picivel térd fölé érő, dzsekianyagú, szőrös kapucnis. 16 ezerről volt leárazva 8 ezerre. Kicsit húztam a számat, de aztán nem bántam meg. Azóta már hordom, tökéletes. Nagyon kényelmes, könnyen mozgok benne, mert vékony, de valahogy mégis tartja bent a meleget. És még azt is meg merem kockáztatni, hogy jól áll, párom is bíztatott, hogy vegyen meg :) Egyébként Orsayben most elég sok kabát le van árazva 8 ezerre (legalábbis itt Fehérváron igen)
2011. nov. 13. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
örülök h neked sikerült:-) én ma is nézegettem és csillagászati árak vannak itt Pesten az általános ilyen 15-17ezres árak.De még olyan kabátok is amikre azt mondanád h nem is egy hűde...nem is értem hogy gondolják azért elég riasztó.A minőséget megfizetem de hogy már minden 10ezernél kezdődjön.:(
2011. nov. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!