Honnan, milyen telikabatot vesztek kisgyereknek, amiben mozogni is tud? A pepcos kabatok atmenetik?
Én is azt látom, hogy 2-3 éves korig vannak meleg ruhák, fölötte nem nagyon.
A pepcos kabát szerintem is vékony, most ráadnám, de minusz 10-ben megfagyna benne. Sajnos a decjazlonos is kb ez a vastagság. 10e Ft felett kezdődnek a vastag kabátok, de csak nagyobb méretben, olyan 10 éves kortól.
Én a kikben vettem. Kb egy hónapja volt akcióban sínadrág és vastagabb síkabát. A múlt héten hoztam el az utolsó darabot(Debrecen), de voltak még más típusból. Szerintem vastagabb, mint a pepcos.
De még vastagabb pulcsit is nehezen tudok találok, mert a most árult "meleg" polárfelsők inkább vicc kategória.
Akkor nem csak én találok nehezen kabátott.
C&Aban nézted már? Én ott vettem 5 éves fiamra vastag téli kabátott igaz 17 ezer volt :(
Én hmeset vettem, ha nincs nagy hó teljesen megfelelő. Havazásra a tavalyi hmes overálja még jó.
Nyilván nem csak leggingsre adom, hanem mondjuk leggings, melegítő, overál. Ugyanez felül, body, hosszúujjúpóló, pulcsi, overál.
Sál sapkával bőven megfelel. Ha látszatra nem is pufik, tudom, hogy melegek, miután megvettem ráadom otthon, kiviszem a hidegbe, benyúlok x idő után a kabát alá. Ha jó meleg van bent, akkor nem viszem vissza.
Volt olyan pufikabátom, amiben majd megfagytam, pedig igazán tömött volt.
Pepcoban, hadaban szoktunk venni.
En a reteges oltozkodes hive vagyok ahelyett, hogy megvennem a legbumszlibb telikabatot. Amig plusz fokok vannak, polar felsot kap a kabat ala. Minuszokra pedig egyertelmuen overallt fog kapni.
a gyerekem kik-es tálikabátban tolta végig a tavalyi telet (6 évesen), sosem fázott... bár egy számmal nagyobb volt, mint ő, és így simán alá tudtam adni kényelmesen a hosszúujjú pólóra még egy vastag polár pulcsit is.
nézegettem klassz kabátokat. drágán. kivehető polár béléssel... akkor meg kb ugyanott vagyok, mint az olcsó kabát+pulcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!