Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Honnan, milyen telikabatot...

Honnan, milyen telikabatot vesztek kisgyereknek, amiben mozogni is tud? A pepcos kabatok atmenetik?

Figyelt kérdés
Ahogy nezegetem a gyerekkabàtoka, mindben csak egy vatelinreteg van, ez kemeny minuszokra nem elég szerintem. A pepcoban van orkànos is, egyiken sem àll az a cimken, hogy téli lenne,akkor nem arulnak még télikabàtokat sehol?
2017. nov. 14. 06:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%
Dechatlonba nézz körül.
2017. nov. 14. 06:53
 2/16 anonim ***** válasza:
6%
Én turiban és jófogáson szoktam télikabátokat venni.
2017. nov. 14. 07:02
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom mekkora gyereknek keresel. Nálunk a pepcoban van. Én most vettem neki, igaz, hogy 2 részes overált, de volt ugyanolyan meleg bélésű kabát is.
2017. nov. 14. 07:25
 4/16 anonim ***** válasza:
23%

Én is azt látom, hogy 2-3 éves korig vannak meleg ruhák, fölötte nem nagyon.

A pepcos kabát szerintem is vékony, most ráadnám, de minusz 10-ben megfagyna benne. Sajnos a decjazlonos is kb ez a vastagság. 10e Ft felett kezdődnek a vastag kabátok, de csak nagyobb méretben, olyan 10 éves kortól.

Én a kikben vettem. Kb egy hónapja volt akcióban sínadrág és vastagabb síkabát. A múlt héten hoztam el az utolsó darabot(Debrecen), de voltak még más típusból. Szerintem vastagabb, mint a pepcos.

De még vastagabb pulcsit is nehezen tudok találok, mert a most árult "meleg" polárfelsők inkább vicc kategória.

2017. nov. 14. 07:53
 5/16 anonim ***** válasza:
20%

Akkor nem csak én találok nehezen kabátott.

C&Aban nézted már? Én ott vettem 5 éves fiamra vastag téli kabátott igaz 17 ezer volt :(

2017. nov. 14. 08:08
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Name It-es nagyon nagyon jó minőségű kabatokat veszek már evek óta a gyerekeimnek. Kanhabooban van, vagy pedig ennek a webshopjába is tudsz rendelni. A kabátok 10000-25000ig vannak, az olcsóbb esetleg nem a legdivatlsabb, viszont minőségre nagyon szuperek. Ez pénztárcafüggő. Ha valakinek több can megveszi, ha kevesebb olcsóbbat vesz. Nekem van 1 heppem, téli kabátból, csizmából csak a legjobbat. Nem akarom hogy átázzon, meleg legyen de azert ne izzadjon bele stb. Legalább nyugodt vagyok, hogy nem az öltözéke miatt lett beteg pl.
2017. nov. 14. 08:25
 7/16 anonim ***** válasza:
32%

Én hmeset vettem, ha nincs nagy hó teljesen megfelelő. Havazásra a tavalyi hmes overálja még jó.

Nyilván nem csak leggingsre adom, hanem mondjuk leggings, melegítő, overál. Ugyanez felül, body, hosszúujjúpóló, pulcsi, overál.

Sál sapkával bőven megfelel. Ha látszatra nem is pufik, tudom, hogy melegek, miután megvettem ráadom otthon, kiviszem a hidegbe, benyúlok x idő után a kabát alá. Ha jó meleg van bent, akkor nem viszem vissza.

Volt olyan pufikabátom, amiben majd megfagytam, pedig igazán tömött volt.

2017. nov. 14. 08:46
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

Pepcoban, hadaban szoktunk venni.

En a reteges oltozkodes hive vagyok ahelyett, hogy megvennem a legbumszlibb telikabatot. Amig plusz fokok vannak, polar felsot kap a kabat ala. Minuszokra pedig egyertelmuen overallt fog kapni.

2017. nov. 14. 09:32
 9/16 anonim ***** válasza:
A Pepco-s télikabát szerintem elég gáz. Vastagságra nem lenne vele bajom, legalább is kisebb gyereknek (az enyém télen lesz 2), mert rétegesen van öltöztetve (body, hosszú ujjú póló, meleg pulcsi), és a kabát sem vékony, de a szabása katasztrófa. Nem kövér a gyerek, de ami hosszra jó, az olyan szűk, hogy mozogni nem tud benne, alig lehet a cipzárt felhúzni rajta.
2017. nov. 14. 10:58
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

a gyerekem kik-es tálikabátban tolta végig a tavalyi telet (6 évesen), sosem fázott... bár egy számmal nagyobb volt, mint ő, és így simán alá tudtam adni kényelmesen a hosszúujjú pólóra még egy vastag polár pulcsit is.

nézegettem klassz kabátokat. drágán. kivehető polár béléssel... akkor meg kb ugyanott vagyok, mint az olcsó kabát+pulcsi.

2017. nov. 14. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!