Hogyan öltöztetnétek fel?
Figyelt kérdés
Fiúk, srácok, férfiak! Ha eljönnétek velem egy randira, vagy bárhová, és azt mondanám, hogy úgy öltözök fel, ahogy ti szeretnétek, mit kéne viselnem? (Tetőtől talpig írjátok le!)
Nem kérek olyan válaszokat, hogy semmit és stb, normális outfitekre vagyok kíváncsi. :)
Egyszerű, hosszú barna hajú, átlagos magasságú, vékony testalkatú lány vagyok.
2018. okt. 3. 21:32
1/7 anonim válasza:
Benne vagyunk az őszben... Szoknya, blúz + kardigán, reggel-este kabát is. Kényelmes, nőies cipő, harisnya. Pár kiegészítő, sál, hajcsat, karkötő, ...
2/7 anonim válasza:
Képet is lehet küldeni az outfitről?
3/7 anonim válasza:
Ja, szoknya, nylonharisnya, csinibb magassarkú meg vmi felső
4/7 A kérdező kommentje:
Látom szívesen kiöltöztetnétek :D Sejtettem. Jöhetnek még a válaszok, akár a színeket is megmondhatjátok, és persze, jöhet kép is ^^
2018. okt. 4. 07:46
5/7 anonim válasza:
tüdőgatya, super skinny farmer, valami nmd a lábadra vagy 97es, 95os airmax, retikul, haspolo, ra valami kis kabat mell ki. 16F
6/7 winR válasza:
Én erre szavazok: pl egy rövid (nem ultramini) szoknya, vagy testhezálló esetleg körszoknya, harisnya (illően a szoknya színéhez), pl egy szép testszínű, de nem csillogós fényes, hanem matt vagy enyhén lycrás. Felülre egy hosszú ujjú felső, és egy kiskabát, szép enyhén magasított bőrcipő.
7/7 Dj Bax válasza:
Hát nekem ami lányeges valami jó testhezálló egyszerű nem agyonkoptatott gyöngyös és nem szakított farmernadrág vagy leggings akár push upos is lehet és ne legyen magassarkú de tornacipő se valami jó sportcipő mondjuk és smink is ha úgy van maximum valami visszafogottabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!