A napokban hogyan öltöztetnétek egy 1 hónapos babát koradélután? És estefele/délelőtt mikor hűvösebb van?
harisnya + body+ vékony pulcsi+ kis kabát+ vastag nadrág ha babakocsiztok és alá már tennék báránybőrt fölé pedig takarót.
Ha hűvösebb van, akkor overál alá harisnya, body vékony pulcsi.
Nálunk egész nap ugyanannyi fok van a lakásban...
21 körül.
Vékony pamutrugi és alá body ha jár a keze lába, nézelődik... ha elalszik, akkor vékony takaróval betakarom. Kész.
Ha kimozdulunk, akkor erre dupla vastag, bélelt polárkezeslábas, bélelt sapka, takaró, + a mózes vékony lábzsákja.
Csak délben van egy kicsivel jobb idő, akkor esetleg a takarót leveszem (ha süt a nap).
Miért nem csekkolod ilyenkor a tarkóját?
Nem látjuk se a kabátot, se az overált, nem tudhatjuk, melyik milyen meleg, szűk, bő..(melyikben mozog könnyebben) stb. Sok minden befolyásolhatja a komfortérzetét.
A kezem kint állandóan hideg, nem kicsit. Én megnéztem a tarkóját de a hideg kezemhez képest nyilvánvalóan melegebb volt, erre nem adtam volna.
Mindegy, maradok az overálnál szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!