Ha a helyemben lennétek, milyen ruhákba öltöztetnétek engem holnapra mondjuk?
kék vagy fekete csőfarmer, farmer hatású cicanaci, lapos vagy magassarkú csizma, vastag öv egy hosszított ing vagy tunika vagy póló, nagy karika fülbevaló, bőr vagy szövetkabát, és egy váll vagy oldal táska.
én így öltöztetnélek/öltöznék fel : )
pizsamát, hogy otthon maradhass és lazulhass. :D
farmernaci, egyszínű felső mellénykével
teshez álló gatya, tunika mell alatt övvel,
fekete naci, nagyon színes póló
fekete tunika, színes harisnya , harisnya színével megegyező kiegészítők.
hirtelen ennyi
fekete trapéz nadrág, acélbetkós baki, mélykivágott 3/4es ujjú fekete felső, szegecselt vagy lánc öv, bőr karkötők ezüst láncok
na ez az én stílusom:D
halványkék csőgatya
fehér I love NY feliatú póló, arra egy fekete boleró
lapossarkú csizma
válltáska
valami klassz nyaklánc
1.Egy csőnaci, hozzá egy leopárd mintás pulcsi. UGG csizma (leopárd mintás :D) és egy rövid fekete kabát:)
2. Ugyon úgy csőnaci:) lapossarkú bokacsizma, egy hosszított szövetkabát, és egy hosszú újjú rá egy szép mellénnyel :)
3. Tornacipő, megint csak csőnaci :DD boleró és egy magasarkú csizma:) ja és hosszított szövet kabát:)
Nekem kb ez a stílusom :$
meleg bakancs, hogy ne fázzon a lábad
fekete trapéz gatya, fekete póló és garbó
Ezt imádom:)
1,szürke csőnaci pink UGG csizmával sima fehér hosszu pulcsi és egy fehér szövet kabi
2,Fekete csőnaci fekeTE ugg csizmával, sima fekete póló hoszított pulcsival vastag derékövvel
3,Kék csőnaci hoszított pulcsi deréköve és lapostalpú bokacsizma
4,Trottyos farmer tornacipő I(L)Zara poló és bőrkabát
ez az én stílusom:)
17:04 és 19:31
Nagyon jó a stílusotok :) Nagyon tetszik:) Látom kb mindenben egyet mondtatok :) Hány évesek vagytok hogy így fujjátok hogy mi a divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!