Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Ti, hogy öltöztetnétek...

Csajok! Ti, hogy öltöztetnétek fel egy metal beállítottságú helyes fiatalembert?

Figyelt kérdés
Én extrémebb zenéket hallgatok ami sokaknak nem tetszik, de külsőleg azért nem nézek ki úgy, viszont jó megjelenést szeretnék, ruhavásárlás előtt vagyok...
2013. jan. 14. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valami fekete póló, esetleg színes mintával rajta, vagy kockás ingek, fekete farmergatyó, fekete tornacipő vagy deszkás cipő, vmi fekete bőr karkötő még, szegecses öv is jöhet a nadrágra. Én így tudnám elképzelni:)
2013. jan. 14. 09:49
 2/10 A kérdező kommentje:
pont az ilyen szegecses dolgokat akarom elkerülni. pl bejöjjek egy olyan lánynak is akinek nem azonos a stílusa az enyémmel.
2013. jan. 14. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a zenei ízléshez nem igazítanám a ruházatot. Magam is olyasmi zenét hallgatok, mint te, de ez a ruházatomon abszolút nem látszik. (Nő vagyok) Nőies vagyok, csinos; ha kell, elegáns, ritkán sportos - amit a helyzet épp megkíván. De ha valamennyire mégis szeretnéd, hogy látszódjon rajtad, milyen zenét szeretsz, akkor válassz semleges ruhákat, a kiegészítők pedig visszafogottan lehetnek a zenei stílushoz passzolók. Fekete nadrág, ing ízlés szerint, póló szintén, a cipő pedig mindenekelőtt tiszta és igényes legyen, a stílusa sokkal kevésbé számít. Egy-két extrémebb ruhadarab is belefér bőven, de ne az legyen a domináns. Persze kérdés, hogy mit értesz jó megjelenés alatt, én munkahelyre gondoltam elsősorban, ahol a jó megjelenés számít.
2013. jan. 14. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is inkább a kiegészítőkben mutatnék meg a stílusból valamit. Én is nő vagyok, a munkám miatt a ruházatomon semmi nem látszik a zenei ízlésemből. :)

Szerintem a minőségre törekedj elsősorban mindenben. Inkább vegyél kevesebb ruhát adott keretből, de az legyen jó szabású, jó anyagú és álljon kifogástalanul rajtad! Úgy válogasd össze a színeket, hogy minden darab menjen minden darabhoz, így sokféle összeállítást ki tudsz belőlük hozni, kevés darabból is tudsz változatosan öltözni.

A férjemnek itt vettünk legutóbb nadrágot, nem olcsó üzlet, de nagyon szép, minőségi ruhákat árulnak. [link]

2013. jan. 14. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenesetre deszkáscipőt ne vegyél.Bár nem tudom hány éves vagy de egy komolyabb pasihoz nagyon nem illik.Ha leírnád a korod sokat segítenél
2013. jan. 14. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy jól szabott fekete közép hosszú szövetkabát.

Kifinomult, szép kötött pulcsi, sőt kardigán.

Ehhez bármilyen nyomott mintás poló, ami neked tetszik, lehet egy vagányabb ing is.

Övedben szintén legyen valami, ami nem átlagos, például a csatja, szerintem legyen az is bőr.

Lehetnek a karodon bőr ékszerek, csuklópántok.

Cipőnek szerintem elegánsabb bakancs megfelelő, viszont képről hirtelen nem találtam, de nem kirándulós és nem martens.

2013. jan. 14. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Igazából úgyis azon múlik, hogy ápolt légy, rendesen borotválkozz és mosd a hajadat. Ha nincs jó minőségű hajad, inkább vádg rövidebbre, de ha szép hajad van, a hosszú is tök jó. A kulcsszó az, hogy ápolt legyen mindened, a ruhák ne legyenek kikopva, méretben legyenek jók.

Egy minőségi szegecses öv szerintem belefér.

Mélyszínű ingek (bordó, sötétzöld, barna, fekete, szürke, sötétkék):

[link]

bőrdzsekit szerintem simán, különösen ha jó minőségű. Sokan hordják.

De nekem még ezek is tetszenek, a kevésbé meredek darabok simán elmennek utcára:

[link]

2013. jan. 14. 15:04
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2013. jan. 14. 23:22
 9/10 anonim válasza:

Én is mindenféle ilyesmit is hallgatok, de mivel egyetemre járok nem látszódhat az öltözködésemben. Arra ott a tinikorszak. :)

De egy nagyon jó tippet adhatok, ami szerintem mégis tükrözi a pasiknál valamennyire, éés szerintem az egyik legszexibb szerelés:D A fekete farmer ( se nem szűk, se nem zsák), egy fekete inggel, aminek könyékig fel van hajtva az ujja. Persze nem az az ing, ami olyan sátor ing, meg betűröd a gatyába. :D ja és ehhez valamilyen vastagabb bőrkarkötő esetleg, vagy bőrszíjak. :) Szerintem nagyon szexi. Ja és az acélbetétes bakancsot, meg ezeket a terepmintás, kiszaggatott csodákat, meg a hosszú igénytelen loboncot és szakállat mindenképp kerüld, mert nagyon visszataszító. Igényesen is lehet "metálozni" :D

21/L

2013. jan. 17. 01:22
 10/10 A kérdező kommentje:
na majd metálozunk :DD
2013. jan. 17. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!