Mi a helyes melltartó méret?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kísérletezek a melltartók méretével,egyszerűen egyik se passzol hozzám.
Alacsony vagyok és vékonyka is,van valami ami szerint ki tudnám választani a megfelelő méretet?
Van cicim,de azért nem olyan nagy,80B körüli.
2012. jan. 5. 17:45
1/3 anonim válasza:
Leméred pont a mell alatti részt mérőszalaggal, és az szerint keresed. Azt írtad, hogy vékony vagy, szóval szerintem a 80as méret nagy lesz. Próbálkozz a 70-75össel. Mielőtt megvennél egyet, mindig próbáld fel a kabinban, hogy biztos lehess benne, hogy passzol. Szerintem nincs ilyen, ami szerint el tudnál igazodni(vagy csak én nem tudok róla), de általában minden melltartó szabása kicsit más, szóval próbálgatni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Én hülye mindig azt hittem,hogy 80-85ös a mell méretet jelöli :)
2012. jan. 7. 13:45
3/3 anonim válasza:
Itt van egy táblázat. Nézd meg és számold ki. Ez alapján keresgélj, próbáld fel őket és érezni fogod melyik lesz jó!
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!