Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal anyukak ti is igy vagytok?

Fiatal anyukak ti is igy vagytok?

Figyelt kérdés
En is fiatalon lettem anya ami nem is problema. Igazabol az lenne a kerdesem hogy ti is hamar elfaradtok ? Illetve hogy vagytok az oltozkodessel ,van egy csomo magas sarkum meg minden es elhatarozom hogy ma csinos leszek aztan inkabb megsem.. egyszeruen nem birom elviselni magamon mar az ilyesmit sot nem is sminkelek ugy mint regen. Vissza fogott lettem ez a dologgal kapcsolatban. Nem tudom ez normalis? Vagy valami szemelyiseg zavarom lett ? Mar nagyobb gyermekem van 5 eves. De valahogy teljesen meg valtoztam. Es igen bevallom oszinten hogy a fiatal lanyokat akiknek meg nincs gyermekuk irigylem,higy milyen szepek es csinosak. Kicsit rosszul esik ez nekem ..ti hogy vqgytok ezzel?
2018. szept. 21. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

Én is fiatal anyuka vagyok,szintén 5 éves gyerköccel.

Én azt vallom hogy nem kell magassarku és smink ahoz,hogy csinos legyen egy nö.

A fiatal lányokat meg ne irigyeld,mind ugyan ugy néz ki,semmi egyedi nincs bennük max az ujjlenyomatuk ;)

Amig nem hagyod el magad,szépen összeválogatott ruhában jársz,tiszta vagy,nem zsiros és kocos a hajad addig azt gondolom nincs ok arra hogy rosszul érezd magad.

2018. szept. 21. 12:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hal istennek nem vagyok ennyire nyomorult :).. csak anno nem ihy volt mindig magassarkuban voltam es sminkeltem magam de nem voltam ribi.. divatbol csinaltam es mert ugy ereztem jol magam.. de a mi nap elo kerultek a regi holmijaim es hat mar nem volna kenyelmes nekem..
2018. szept. 21. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Elözö vagyok

Azota felnöttél,és ez igy van rendjén.el kell engedni a régi dolgokat,ne érezd magad rosszul emiatt..rengeteg csinos fiatal anyukát látni nap mint nap,akik lapostalpuban sminknélkül,de annál boldogabban mennek végig az utcán.ilyenkor jön el a nök ideje,hogy végre valoban önmaguk lehessenek.hogy ne kelljen egy álarc(smink) mögé bujniuk,hogy az emberek lássák a valodi boldog arcukat..sokkal szebb egy nö ha természetes,és ez vonatkotik mindenkire!!

2018. szept. 21. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van! Es koszonom hogy irtal! :)
2018. szept. 21. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Bár én férfi vagyok,de azért hozzá szólnék nyilván férfi szemszögből.Attól hogy valaki anya lett,ne felejtsen el nő maradni,ugyanis párjuknak nem csak a gyermeke anyja,hanem a párja is akire nőként is szüksége van.Ehhez párosul az a nőiesség,ami megtetszett a nőben a férfinak.Szóval anyukák,maradjatok meg nőnek is.
2018. szept. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!