Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány zoknitok van?

Hány zoknitok van?

Figyelt kérdés

Szeretnék zoknit vásárolni. A fekete és fehér zoknikat szeretem. Csak az zavar ha veszek kb. 10 darab fekete zoknit félek, hogy azt hiszik mások, hogy ugyanabba járok minden nap.(Természetesen naponta cserélem!!)

Köszi a helpet!

16F

2018. szept. 15. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10: Nem fogják tesin a lábadat bámulni, észben tartani,hogy "Pistikén tegnap is lila zokni volt,biztosan 4 napig hordja a zokniját a szokásos 3 nap helyett" meg főleg nem. :)
2018. szept. 15. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem fogja azt hinni hogy egy pár zoknit viselsz.

Az egyszínűekkel az a baj hogyha több egyforma van akkor mosás után összekevered. Tehát jó az ha van valami kis minta, vagy bármi ami megkülönbözteti őket.

2018. szept. 15. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
kissé hihetetlen de van legalább 100 olyan pár zoknim ami még sohasem volt a lábamon.
2018. szept. 15. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

vegyél mindenféle színűt, meg mintásat, csíkosat, mintásat, lábujjast és akkor nem fogják azt gondolni egy pár zoknit hordasz egy hétig

ruhából is csak egy félét veszel?

2018. szept. 16. 00:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
hopp, mintás 2x van, sorry
2018. szept. 16. 00:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem 20 par ugyan olyan feher Nike zoknim van. Neha csodálkoznak is a többiek, hogy mindig tiszta.:DD

Ne aggódj egyáltalán, természetes hogy nem különböző szinu az osszes zoknid!:)

2018. szept. 17. 23:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem csak 3 pár normál zoknim van sportoláshoz, mert egyébként harisnyákat, harisnyazoknikat hordok. Főleg testszínűt, és feketét. Mondjuk van pár színes és mintás is, de azokat csak bizonyos ruhákhoz, alkalmakkor használom. Hétköznapokra hagyományos egyszínűeket. Megmondom őszintén még sosem gondoltam arra, h bárki is azt hiszi, h ugyanabban a testszínű harisnyában járok egész héten. Szóval szerintem ezen teljesen felesleges aggódnod. Ha van 7 pár zoknid, azzal már elvagy, vagy ha biztosra akarsz menni, akkor 14 párat vegyél, és tutira nem maradsz majd tiszta zokni nélkül!

31/n

2018. szept. 23. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!