Hány zoknitok van?
Szeretnék zoknit vásárolni. A fekete és fehér zoknikat szeretem. Csak az zavar ha veszek kb. 10 darab fekete zoknit félek, hogy azt hiszik mások, hogy ugyanabba járok minden nap.(Természetesen naponta cserélem!!)
Köszi a helpet!
16F
Senki sem fogja azt hinni hogy egy pár zoknit viselsz.
Az egyszínűekkel az a baj hogyha több egyforma van akkor mosás után összekevered. Tehát jó az ha van valami kis minta, vagy bármi ami megkülönbözteti őket.
vegyél mindenféle színűt, meg mintásat, csíkosat, mintásat, lábujjast és akkor nem fogják azt gondolni egy pár zoknit hordasz egy hétig
ruhából is csak egy félét veszel?
Nekem 20 par ugyan olyan feher Nike zoknim van. Neha csodálkoznak is a többiek, hogy mindig tiszta.:DD
Ne aggódj egyáltalán, természetes hogy nem különböző szinu az osszes zoknid!:)
Nekem csak 3 pár normál zoknim van sportoláshoz, mert egyébként harisnyákat, harisnyazoknikat hordok. Főleg testszínűt, és feketét. Mondjuk van pár színes és mintás is, de azokat csak bizonyos ruhákhoz, alkalmakkor használom. Hétköznapokra hagyományos egyszínűeket. Megmondom őszintén még sosem gondoltam arra, h bárki is azt hiszi, h ugyanabban a testszínű harisnyában járok egész héten. Szóval szerintem ezen teljesen felesleges aggódnod. Ha van 7 pár zoknid, azzal már elvagy, vagy ha biztosra akarsz menni, akkor 14 párat vegyél, és tutira nem maradsz majd tiszta zokni nélkül!
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!