Hány zoknitok van?
Figyelt kérdés
Szeretnék zoknit vásárolni. A fekete és fehér zoknikat szeretem. Csak az zavar ha veszek kb. 10 darab fekete zoknit félek, hogy azt hiszik mások, hogy ugyanabba járok minden nap.(Természetesen naponta cserélem!!)
Köszi a helpet!
16F
2018. szept. 15. 18:34
2/17 anonim válasza:
Meg kellene számolnom, de nekem biztos van vagy negyven pár. Talán több is...
3/17 anonim válasza:
Nekem meg van 3 ugyanolyan boxerem meg szinte a legtöbb zoknim hasonlít egymásra...Biztos hitték már azt hogy én is ugyanabba járok (mert ugye tesin látják) de ez annyira nem érdekel engem...téged se érdekeljen, 5 ugyanolyan póló már gázosabb lenne :D
16f
4/17 A kérdező kommentje:
#3 Köszi, igazából csak tesi óra miatt zavart, ha észrevennék, de ez megnyugtatott! Ment a zöld pacsi!
2018. szept. 15. 18:50
5/17 anonim válasza:
Kb 40 pár van, mind fekete.
19/L
6/17 anonim válasza:
Az a legjobb ha minden zoknid ugyanolyan mert akkor könnyű párosítani, szóval ne aggódj ezen.
7/17 anonim válasza:
Másik érv, nincs félpár :D milyen igaz
8/17 anonim válasza:
Legalább 30 pár, a többségük tök ugyanolyan.
9/17 anonim válasza:
Nem tudom.
De amúgy ki hiszi azt,hogy minden nap ugyanabban jársz? Az orkok is tudják,hogy a zoknikat úgy árulják,hogy több pár van egy pakkban. Általában.
Amúgyis, ki és miért nézegetné a te zoknidat? :D
10/17 A kérdező kommentje:
#9 Hát, mert ha tesin öltözünk át, könnyen ki lehet szúrni. :D
2018. szept. 15. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!