Srácok milyen zoknitok van?
Figyelt kérdés
16-20 éves srácok ti általában milyen színű / mintájú zoknit használtok? Mi alapján választjátok ki, hogy aznap épp milyet vesztek fel?2017. szept. 24. 09:15
1/10 anonim válasza:
Én a boka/titokzokni pártolom, alig van hosszú szárú és mindegyik lényegében sötét színű(1-2 kivétel), többségben fekete. Minta max minimális. A választás pedig lényegében mindig úgy történik, hogy egyet kiveszek :D nem igazán szoktam válogatni, ritkán.
2/10 anonim válasza:
Fehér és szürke. És 0 titokzokni, az nem zokni, csak valami vicc.
3/10 anonim válasza:
Boka vagy titokzokni, kivéve télen. Általában fekete, szürke vagy navy színű a hétköznapokban, sportoláshoz pedig ami fehér, fekete vagy acid yellow (nike futó zokni csak ebben a színben van).
4/10 anonim válasza:
Hát nekem mindenféle színű zoknim van, a póló színéhez passzoló zoknit szoktam felvenni rövidgatyához. Mind bokazokni vagy low cut, aminek nincs a boka fölött szára de nem az az igazi titokzokni ( jó lenne tudni ti pontosan mit értetek titokzokni alatt)
Mintás zoknijaim nincsenek csak szinesek.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Titokzoknit használok, ami egyáltalán nem látszik viszont kényelmes
Feketés, fehéret vagy szürkét, mivel nem látszik teljesen mindegy :)
7/10 anonim válasza:
Csak titokzokni, eszméletlen jó, praktikus, normál zoknit már mem is tudok hordani... Kivéve tèlen
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!