Srácok, milyen méretű boxer lehet a rám való?
Valamelyik nap vennék a NewYorker-ben (esetleg máshol) ilyen feszülős boxert, de semmi tapasztalatom azok méretezésében, csak néhány kínai darabot és inkább fecskéket ismerek, azok is ugye teljesen másképp vannak. Gondolom, lesz némi tanulópénz, de jó lenne, ha nem ötödszörre kéne visszamennem, hogy eltaláljam, melyik lett volna az ideális.
Derekam: 93 cm, Csípőm 100 cm, Picivel 180 cm felett és 80 kg alatt vagyok.
Akinek van tapasztalata, és kb. hasonló alkat, megírhatná, melyik méret jó neki. Aki nem hasonló, az is, persze legalább valami magasságot-súlyt írjatok mellé. Köszi.
Szia!
Sztem L-es vagy XL-es. De nem tudod felpróbálni? Persze saját alsóneműre.
Szia!
Szerintem L-es vagy XL-es lehet a rád való.Bár vannak furcsa méretezések is,de pl. az XL-es biztosan nem lesz kicsi. :D Attól tartok,ilyen helyzetben valószínűleg lesz némi tanulópénz,főleg hogy nem csak a méretet,hanem a konkrét márkát és fazont is ki kell tapasztalnod.Egyébként én a helyedben nem a NewYorker-ben vennék először.Nagyon jó feszülős boxereket lehet venni pl. a Kik-ben vagy akár a Tescoban is. Én a kedvenc ilyen boxereimet a Tesco-ban vettem:a "Trunks" néven futó fazont(hozzátenném,hogy ez pl. konkrétan egy fura méretezés,mert a máshol vásárolt boxerből mindig XL-es kell nekem,de ebből M-es).
Remélem,tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!