Hová tűntek a divatmajom swag, páwa srácok?
Figyelt kérdés
Mikor én voltam 18 (3 éve) tele volt a suli ezzel az idétlen öltözködésű és furcsa hajstílusú emberekkel. De ma már nem is látok ilyeneket. Velük mi lett? Kinőtték vagy átalakultak valami mássá?2017. aug. 22. 15:59
1/17 anonim válasza:
Minden generacionak megvan a maga hulye divatiranyzata. Szerencsere hamar rajottem hogy ciki.
2/17 anonim válasza:
Az evolúció egy magasabb fokára léptek.
3/17 Shai-Hulud válasza:
"Az evolúció egy magasabb fokára léptek."
Az ki van zárva. Szerintem inkább kiszelektálódtak. :-D
4/17 anonim válasza:
Vagy egyik vagy másik.
Lehet némelyek kifejlesztettek magukban némi intellektust, legalábbis reménykedem.
5/17 anonim válasza:
szerintem felvállalták valódi mivoltukat, hogy ők igazából melegek és azóta boldogan élnek...
6/17 anonim válasza:
Most jövök a Westendből, tele volt ilyenekkel.
7/17 anonim válasza:
Mi a gond velük??
Ha zavar akkor ne nézz oda!
Acélbetétesbakancsos csajok vajon mikor fognak eltünni??
Nekem azok csípik a szemem....
8/17 anonim válasza:
7-es: a bőrgyógyászok a gombás lábukból élnek, főleg nyáron :3
9/17 anonim válasza:
Én egy csomót láttam nem csak a város központban, de még faluban is. A faluban lévő páwák simogatták egymást és olyan közelről néztek egymás szemébe akárcsak egy film jelenet romantikus pillanata játszódna le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!