Hova tüntek a rockerek? Főképpen a 20 és alatti rockerekre gondolok?
Nem tudom mi az oka, de mostanság nem látok rockereket. Ti nem így veszitek észre? Vagy csak nem öltözködnek úgy?
(Sajnálom tudom, hogy nem ehhez a kategoriához tartozik, de itt találtam olyat, ami kapcsolodik a kérdésemhez)
R.
Elkezdték nyomni ezt a yoloszweg szemetet, és nem a rockerek voltak, akik ennek ellenpólusát képezték, így generációváltás helyett kiöregedés jött.
A zenekarok nem voltak képesek megújulni, ugyan azt nyomják, lásd pl. Tankcsapda. A fiatalok (20 alatt) alig van már rajongójuk. De ugyan ez igaz a Kárpátiára meg a többire.
5-6 éve a rockerek még ha csak kicsivel is, de a legtöbb embernél értelmesebb réteget képeztek, de ahogy felhígultak, úgy csökkent a vonzóerő is.
Öltözködésről pedig... A zenekarok méjnsztrímesettek, bejött ide is a hipszter kinézet, a Hitlerjugend-haj, és az emberek követték.
Az ismerőseim meg barátaim közül is rengetegen hallgatnak rockot, csak már nem öltözködünk úgy, hogy bakancs, láncok meg csupafekete...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!