Szerintetek a (festett) sötét barna haj, zöldeskék szem, kreolbőr mit sugall az embereknek /Főképpen a fiúknak/?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 23:06
1/14 anonim válasza:
szerintem egy picit furcsa összeállítás. kreol bőrhöz egyik sem az igazi, nem?
2/14 A kérdező kommentje:
:) Kreolbőr az a sötét bőr... Amihez a sötét haj megy elvileg :)
2010. máj. 17. 23:18
3/14 A kérdező kommentje:
És kihagytam,h ha lehet írjatok kort és nemet! Köszönöm :)♥
2010. máj. 17. 23:20
4/14 anonim válasza:
igen, de kreolbőrűeknek, pláne akiknek tényleg sötét a bőrük, inkább majdnem fekete vagy teljesen fekete hajuk van, és semmiképp sem természetes kék vagy zöld szemük, hanem barna kizárólag.
tehát ez az összeállítás ezért furcsa, mert természetellenes.
5/14 A kérdező kommentje:
De gagyi :D Nekem természetes a szemem /linkelek képet is... :)/ A bőröm meg inkább mondjuk úgy,h nyáron jön ki igazán,h milyen barna (egyszer sem voltam még szoliba!!!):D A hajam meg alapból sötét szőke
2010. máj. 17. 23:31
6/14 anonim válasza:
Ha ez tényleg a Te szemed, nagyon szép színe van!
Nekem tetszene:)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen ^^
(a poén,h a családban csak nekem van ilyen színű szemem... mindenki másnak barna :D)
2010. máj. 17. 23:39
8/14 anonim válasza:
a szemed az tényleg nagyon szép, különleges.
de meg kell mondjam kreolnak egyáltalán nem mondanálak...:)
9/14 anonim válasza:
Rohadtul nincs benned semmi érdekes,nyugodj meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!