Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliba menni ilyen nadrágban...

Suliba menni ilyen nadrágban fiúként?

Figyelt kérdés
[link]
2018. szept. 4. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Az 5-ös vagyok.

Megfigyeltem hogy akik ide negatív kommenteket írnak azok lehet őszintén válaszolnak mert jót akarnak a kérdezőnek, bár azt is kérdezhetném hogy miért öltöznénk úgy ahogy az idegenek elvárják, de most mást kérdeznék szóval az általam linkelt kérdésben egy “lány” férfi ruhákba jár és ott szinte csak pozitív bíztató válaszojat kapott.

Na most, ha összehasonlítom ezt a kérdést meg azt akkor felmerül bennem a gyanú hogy esetleg nem e khibaszásból bátorítják szegény “lányt” férfi ruha viselésére mégha tudtukon kívül is csak nehogy megbántsák az őszinteségükkel , hogy figyelj már mindenki rajtad röhög meg rezsónak néz , nem zavar?

2018. szept. 5. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
engem nem az zavarna, hogy melegnek tűnik benne, hanem , hogy nem suliba való öltözet, inkább vegyen feszülős farmert, ha mindenképp ez a stílusod
2018. szept. 6. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Tehát aki sportruhát visel az nagyvalószínűséggel meleg!?

Ez egy érdekes következtetés “kedves” utolsó mert hát akkor sok “meleg” van aki sportol! Legalább a melegek mozognak..

Egyébként a meleg felvonúláson egyet sem láttam feszes nadrágba, tudod mi volt rajtuk? Térdnadrág!

Tehát akkor most nyáron piszok sok meleget láttam!

Amúgy meg nem csak a nőknek jár a kényelmes viselet, csak azért mert nők!

2018. szept. 7. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó, hol írtam azt, hogy a sportruhát viselők melegnek tűnnek? te nagyon buta vagy, minden kérdésnél mindenkit provokálsz...
2018. szept. 7. 14:45
 15/16 anonim ***** válasza:

“engem nem az zavarna, hogy melegnek tűnik benne,”

Olvasd vissza a saját kommentedet!

Ezt a mondatot szerinted ki írta??

Vagy arra a melegségre gondoltál hogy még jó az idő és esetleg izzadni fog benne?

2018. szept. 7. 15:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Sportruha lehet focimez, kosaraszerkó, melegítő, stb. is nemcsak futóruha, amúgy nincs jobb dolgod mit itt vitatkozni mindenkivel...
2018. szept. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!