Az nagyon ciki, ha fiúként lábhozsimulós sztreccs nadrágot hordok? (farmernadrág)
Ha neked kényelmes
Bár én el nem tudnám képzelni, hogy kényelmes lehet
18/F
Dehogy ciki! :) Miért lenne az? Egyrészt jelenleg ez a divat, ami egy dolog, nem feltétlen muszáj követni. Viszont nagyon jól is áll azoknak a fiúknak akik vékonyak, vagy normál alkatúak. Vastagabb testalkaton változó, ott jobban ki kell választani, hogy jó legyen az összhatás, de ő nekik is legtöbbször jól szokott állni. :)
Fiúként én is deréktól bokáig full feszes skinny sztreccsfarmereket hordok. Nagyon jól áll, én közepesen vékony vagyok. Nekem nagyon bejön, és a csajoknak is, többen mondták már. :) Sőt több ilyen farmerem női, mert nőiben jobban lehet találni ilyen jó szűk feszülős fazont. Azok fenéken is jobban feszülnek, jobban mutatnak, meg elöl is, meg bokánál is teljesen rám simul, nem ráncolódik úgy, mint a férfi farmerok. :) Szóval sokkal jobban kiadja az alakot, még jobban néz ki az összhatás. :)
Ezt már párszór megkérdezték itt , de azért válaszolok hogy NEM!
Miért ciki az ha valaki kényelemesen és praktikusan szeret öltözködni?'
És valóban kényelmes mert nyúlik a csajok se viselnék ha kényelmetlen lenne, na meg most a hideg időben nem kúszik fel a hideg a lábadon a popódig.
Annyit had árúljak el azoknak akik a kényelemért aggódnak hogy semmivel sem kényelmetlenebb egy hosszabbszárú passzos boxernél, és ha férfi kivitelt vásárólsz akkor "ott" olyan a kiképzése hogy ne legyen kellemetlen.
És hogy mit gondolunk azokról akik ilyet viselnek?
Nem többet mint a férfi acélbetétes bakancsot viselő lányokról.
Nem nőies , sok pasinak taszító, de ha nekik tetszik egy kényelmetlen ormótlan nehéz cucc akkor...
Igen, nagyon ciki.
Mivel a lányokon jól áll, és ami rajtuk jól áll az fiún nem állhat jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!