2/7 anonim válasza:
ha sportolsz, vagy sportolni mész, nem gáz. de ez utcai viseletnek alkalmatlan
3/7 anonim válasza:
Szerintem utcára is felveheted, de azt azért tudd, hogy a te dolgod, hogy mit veszel fel, ha gelveszed akkor senki sem fogja letépni rólad :D
4/7 anonim válasza:
Nem gáz. Egyáltalán mit jelent az, hogy "gáz"? Azt érted ez alatt, hogy más stílusával ellenkezik, ezért Te sem viseled inkább? Nem kell másokkal foglalkozni. Kit érdekel a sok idióta. Én akkor érzem jól magam, ha kicsit bohóc lehetek. Ez van. Senkinek nincs köze hozzá. :-) Szard le Te is.
5/7 anonim válasza:
hát ha orosz menő csávónak akarsz tűnni, akkor nyugodtan hordj trénert utcára
6/7 anonim válasza:
Attól függ mire használnád? Ha nem a funkciójára,hanem boltba, postára stb akkor azért biztos lesz aki megbámul.Nekem ilyen van rövidbe.
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan lehet utcára viselni, a kényelem nem tiltott csak azért mert férfi vagy, ez nem csak a nők privilégiuma nekünk is jár!
Én bringázás után megyek kutyát sétáltatni utánna meg vásárólni a közértbe átöltözés nélkül mint ahogyan pár nő is teszi a környékünkön és senkit nem izgat ki mibe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!