Forróságban ilyen nadrág utcára nagyon feltűnö lenne?
2018. márc. 7. 15:04
1/8 anonim válasza:
Igen és ez már nem nadrág kategória. Én semmi jót nem gondolok azokról, akik így kimennek az utcára...
3/8 anonim válasza:
Szerintem undorító. Ez már nem nadrág, hanem bugyi...
14/L
4/8 anonim válasza:
Strandon teljesen jó, ugyanis nekem ez már bugyi kategória!
Semmiképpen nem nadrág.
5/8 anonim válasza:
En szeretem a szexi ruhákat, siman felveszek mélyen dekoltalt felsoket, de ezt bizti nem hordanam utcara. Ez inkább sztem is bugyi, mint nadrág.
6/8 anonim válasza:
Szegeden van egy pasi, aki ilyen nacikban jár. Úgy hívják errefelé, hogy a Pitsaember. Legutóbb tavaly ősszel láttam, felül meleg pulcsi volt rajta, alul meg ilyen pitsanadrág. Feldobta a napomat. :D
7/8 anonim válasza:
Szép, csak kicsit túl rövid. De amúgy elfogadható. Csak kicsi bugyit vegyél alá, különben kilóg.
8/8 anonim válasza:
Hali
A csajszinak eléggé zsíros a combja felül.
Fel lehet venni ijent simán, de akor hagyuk azt abba hogy jaj jaaj, ajánlatokat kapok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!