Calvin klein sportmelltarto utcara?
Közönséges.
Vannak normális toppok, amik jók utcára is, mert felsőruházat.
De egy melltartó, az melltartó.
Közönséges és kihívó.
Kvának fognak nézni, és joggal. Nyugodtan öltözz fel ha kimész az utcára, nem kell melltartóba járkálni, nem attól leszel nő.
Persze, bugyi és melltartó - ahogy anyádék tanították. Így kell az utcára kimenni.
D aztán ne sírjál fészbukon, hogy metoo megfogdostak, metoo beszóltak, metoo ajánlatot tettek.
Nem tudom, hogy betolti e, igy gondoltam hordani, csak felvennek meg ra egy borkabit. Szerintem olyan mintha crop topal vennem fel
Nem olyan. Ez fehérnemű. Egyértelműen látszik rajta.
Miért nem jó a crop top?
Vagy mindenképpen úgy akarsz kinézni, mint egy Instagramos kép? :D
Miért ne?
Ti nők már úgy is minden közönséges ruhát természetesnek vesztek utcára , ez szinte fel sem tünne.
A múltkor a közértbe bejött egy nő futószerelésbe, mondanom sem kell az egész pitcsája kint volt még csak át sem öltözött mielőtt közértbe menne.
9: Strandra sem melltartóban és bugyiban mész, hanem bikiniben, nem?
Ennyi erőből egy férfi is sétálhatna az utcán száras alsógatyában, mert végül is majdnem olyan, mint egy rövidnadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!