Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a következő...

Mi a véleményetek a következő szettekről egy fiatal lánynak? Tetszik?

Figyelt kérdés

1. szett - hétköznapi, egyszerű, de lányosabb

Felső: [link]

Nadrág: sötétkék skinny farmer

Cipő: [link]

Farmerdzseki, közepes kék színben (se nem sötétkék, se nem világoskék)

Ékszer: ezüst karikafülbevaló közepes méretben (nem túl nagy), 2-3 darab ezüst, egyszerű gyűrű

2.szett - vagányabb, sportosabb

Nadrág: fekete kissé szaggatott vagy térdnél lyukas skinny farmer (ha hideg van, alá egy vékony fekete harisnya vagy neccharisnya), póló enyhén betűrve a nadrágba

Cipő: fekete rövidszárú converse

Ékszer: ilyesmi choker - [link]

egyszerű karkötők, például: [link]

Fekete bőrdzseki

3. szett - nőiesebb

Szoknya: [link]

+ vékony fekete harisnya

Ékszer: fülbevaló valami olyasmi, mint ami a felsős képen a modellen is van, de ez igazából mindegy

Cipő: [link] vagy [link]

Dzseki: [link]

Ezt a 3 különböző stílusú szettet én találtam ki, tetszenek, hordanám őket. Őszre gondoltam, amikor még nincs az a téli hideg, de meleg sem. Vannak olyan ruhadarabok, amik már megvannak, vannak olyanok, amiket meg szeretnék venni és olyanok is, amiket valószínűleg soha nem fogok megvenni, csak kerestem valamit.

Érdekel, kinek mennyire tetszenek ezek az összeállítások.

A színeket is úgy válogattam össze, hogy passzoljanak hozzám, a fekete ugye mindenhez és mindenkihez megy, én pedig ősz típus vagyok, úgyhogy a bordó és ez a sötétebb sárga jól áll.

2018. szept. 1. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden második tini lány ilyen ruhákban szaladgál.Nekem nem tetszik,de ha neked igen akkor hajrá.
2018. szept. 2. 10:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek, az osszes tinilany igy nez ki, semmi egyediseg.

Ha valasztanom kellene akkor vagy az 1. Szett es inkabb mom jeanssel vennem fel, meg valami platoformos cipovel, szeldzsekivel talan es egy vekony chokerrel. Vagy a 2. Szett valami szakadtas poloval, tuskes bordzsekivel (ebayrol rendelsz szegecset, es ralehet rakosgatni:) ) vagy szakadt farmerdzsekivel

Kicsit probalj meg egyedibb, vaganyabb, kirivobb darabokat tenni a szettekbe.

2018. szept. 2. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Basic, praktikus.

Nem tudom, hogyan várják el egyesek, hogy szuper egyedi legyen mindenki, tömeggyártottak a ruhák könyörgöm, viszont manapság még nagyobb választék van, mint 20+ évvel ezelőt, akkor hogy fogták volna a fejüket...

2018. szept. 2. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszenek, akkor hordd őket boldogan, de ne várd a buksisimit, semmi különös nincs ezekben a szettekben, a tinilányok háromnegyede ilyenekben rohangál. Teljesen tucat.

És nagy-nagy ejnyebejnye jár a Kisses pólóért, úgy, hogy azt sem tudod, mi az a Kiss.

2018. szept. 2. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a bershka meg a pullnbear az két olyan márka, amit ha hordassz csakis azt szimbolizálhatja, hogy leégett egyetemista vagy /szintén leégett irodista, viszont hasonló árkategóriában és minőségben a zara már árul sokkal szebb, elegánsabb, jobb designel felruházott darabokat.
2018. okt. 11. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ugye tudod, hogy nem az anyagi helyzet az emberek mércéje?
2018. okt. 11. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!