Fiatalnak ciki a Lidl ruha (Esmara)?
Idősebb korosztály vesz ott ruhákat vagy a fiatalokra is jellemző?
19L
Most vannak a farmeringek és nagyon csinosak, de tudjátok. "csak" Lidl. 😄
Mondjuk megvettem, mert tényleg jól néz ki és engem nem zavar, csak kíváncsiságból kérdezem.
Jó hír, hogy nem csak a 3 év alattiak és az 50+ öltözik onnan.
Ezt megkérdezni ciki.
Az árérték arányuk nagyon jó. Én gyakran veszek basic darabokat onnan. Több leggingsem és felsőm van.
Velúrbőr motorosdzsekim onnan van 8000ft volt leárazva, de vettem bőr tornacsukát is leakciózva 5-ért. Máshol ezt nem igazán tehetem meg.
Egyetlen problémám van, hogy a kisméretekből hiány van. Nyáron is akartam többször maxiruhát vagy lenge kisruhát, de már az akció kezdetének napján is csak 40-estől voltak.
23/N
Pirmasens
Köszönöm a privit.
Nem vagyok szegény, bár tény nem is lóg eredeti Gucci a szekrényemben.
Ide is Írd nyugodtan a kedves felajánláodat. Osztozni szeretnék a többi sorstársakkal, akik a Lidlben vesznek 1-2 ruhát.
Én is szoktam pólókat venni,egyszínűeket.
2 db pólót 2000 forintért nehezen kapsz máshol ilyen minőségben.
Nyáron azonban hamar beleizzad az ember, de mégsem a kínais műanyagpólóban vagy. :D
19/L
Ha valami megtetszik a Lidl-ben akkor megveszem. Pl futónadrágjaim nagy része onnan való. De így vagyok az Aldival is. Jó minőségű, szép és olcsó darabok szoktak lenni. Cipőt, egyberuhát is vettem már itt. Bár az tényleg igaz hogy kis méret alig van.
18/L
Vannak onnan trikóim, leggingseim, ruháim, blúzaim. Meg tesicipőt is onnan szereztem tavalyelőtt, és idén is azt fogom használni.
Sosem éreztem cikinek.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!