Szerintetek ciki a hamisítvány känken táska?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék olyan valaszokat, hogy ha nincs pénzed, akkor ne vegyél, szanalmas, meg hasonlok2018. aug. 12. 16:26
1/8 anonim válasza:
Igen, ciki szerintem a hamisítvány (mindenből)
2/8 anonim válasza:
Szerintem ciki. Mert én tudnám, hogy hamis. Minden hamisítvány ciki.
3/8 anonim válasza:
Minden hamisítvány ciki. Vannak nagyon jól kinéző kínais meg Deichmannos táskák ha nincs pénzed eredetit venni. Nem ciki nem márkásat hordani, viszont ciki hamisítványt. Úgyis lerí mindegyikről hogy az, ami meg profi jó minőségű replika az majdnem olyan árban van mint az eredeti.
5/8 anonim válasza:
Én meg pont leszarom, hogy mit hordanak mások. :D
7/8 anonim válasza:
Nekem van rohadt jo minosegu replika es nem mondjak meg hogy hamis :)
Es ki a szrr erdekel amugy. Nekem tetszik, azert hordom mert jo, tetszik, divatos, 30ezerert nem vennek divat taskat :D
8/8 anonim válasza:
Pedig ez az igazság, amit nem szeretnél kommentekbe látni. Ha azért kéne mert tényleg a stílus tetszik(és nem menőzésből) akkor talán még oké, bár összességében szerintem is ciki a hamisítvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!