Szerintetek gáz ha valaki hamisított cuccokba jár?
Én nem ruhákra gomdolok hanem kiegészítőkre mint pl : táska öv napszemüveg óra stb...
Nem az ervart csúny illetve az elírt cuccokra gondolok hanem a rendes szép 1.1 es hamisítványokra .
Illetve ha ismertek valami jó oldalt ahol lehet ilyen cuccokat venni akkor írjátok már meg légyszives nekem , köszi !
Márkák : rolex , boss , louis vuitton , gucci ,guess
Igen is, meg nem is.
Ha azért hordja őket, mert tetszenek neki, de az eredetire vagy nincs pénze, vagy kellően józan és megfontolt ahhoz, hogy ne vegye meg annyiért őket, akkor azt mondom, teljesen oké a dolog.
Ha viszont azért hordja őket, hogy felvágjon velük, az egyszerre taszító önmagában a sznobizmus és a felszínesség miatt is (és ugyanilyen taszító lenne, ha eredeti márkát hordana sznobizmusból és felszínességből), és amiatt is, mert megjátssza magát, a hamisat igazinak láttatva.
Hiába "szép" hamisítvány, ha tök nyilvánvaló, hogy az illető nem engedheti meg magának az eredetit. Szerintem gáz.
Talán egy kivétel van, a Burberry mintás sál, mert az lassan annyira elterjedt hogy olyanok is hordják akik sose hallottak a Burberryről.
a te indítékoddal semmi baj nincs szerintem
kicsit más, de valahol mégis hasonló:
én is pl lassan 10 éve szerettem volna egy bizonyos luxuskategóriás órát, de hát hogy jövök én ahhoz? - de ezt a bizonyos órát gumi szíjjal is árulják. A bőrszíjas nagyon jól néz ki, a gumiszíjast szerintem 17 év fölött már magára dó srác nem venné fel. Mások is ezt gondolhatták, mert mostanra mindkét variáns kifutó modell lett, de míg a bőrszíjast eredeti áron vesztegetik még mindig, a gumiszíjas verzión 60% engedménnyel próbálnak túladni.
Így hát megvettem 10 év után a gumiszíjast, és veszek rá egy olyasmi bőrszíjat, mint az eredetin van, amit szerettem volna.
Szegény ember vízzel főz,de attól még ugyanolyan joga van a szép dolgokhoz, mint a gazdagnak.
Ebben nincs semmi szégyen.
Szerintem igen,bár nekem is van. Mondjuk az "CK" tanga,tehát nem mutogatom mindenkinek.
Igazából ennek van egy kis története közöttünk,barátnőm hozta nekem egy nyaralásáról,mint egyfajta "humoros" ajándék.
Az eredeti VS bugyim mellett van a fiókban. (Ezzel csak arra céloztam,hogy ha akarnék,vehetnék eredetit is.)
Viszont az rémesen gáz,ha valaki nagy divatházak logóival vág fel az utcán. Ha a vak is látja,hogy egyszerűen sehogy nem illik ahhoz az emberhez egy designer táska/sál,akkor mégviccesebb. A jéghegy csúcsa pedig a D&G feliratos póló,ami a mai napig látható néhány "divatos" nőn. Nyilván nincsenek vele tisztában,hogy ezek a divatházak nem pólónyomtatással foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!