Mi a véleményetek a következő szettekről egy fiatal lánynak? Tetszik?
1. szett - hétköznapi, egyszerű, de lányosabb
Felső: [link]
Nadrág: sötétkék skinny farmer
Cipő: [link]
Farmerdzseki, közepes kék színben (se nem sötétkék, se nem világoskék)
Ékszer: ezüst karikafülbevaló közepes méretben (nem túl nagy), 2-3 darab ezüst, egyszerű gyűrű
2.szett - vagányabb, sportosabb
Nadrág: fekete kissé szaggatott vagy térdnél lyukas skinny farmer (ha hideg van, alá egy vékony fekete harisnya vagy neccharisnya), póló enyhén betűrve a nadrágba
Cipő: fekete rövidszárú converse
Ékszer: ilyesmi choker - [link]
egyszerű karkötők, például: [link]
Fekete bőrdzseki
3. szett - nőiesebb
Szoknya: [link]
+ vékony fekete harisnya
Ékszer: fülbevaló valami olyasmi, mint ami a felsős képen a modellen is van, de ez igazából mindegy
Dzseki: [link]
Ezt a 3 különböző stílusú szettet én találtam ki, tetszenek, hordanám őket. Őszre gondoltam, amikor még nincs az a téli hideg, de meleg sem. Vannak olyan ruhadarabok, amik már megvannak, vannak olyanok, amiket meg szeretnék venni és olyanok is, amiket valószínűleg soha nem fogok megvenni, csak kerestem valamit.
Érdekel, kinek mennyire tetszenek ezek az összeállítások.
A színeket is úgy válogattam össze, hogy passzoljanak hozzám, a fekete ugye mindenhez és mindenkihez megy, én pedig ősz típus vagyok, úgyhogy a bordó és ez a sötétebb sárga jól áll.
Mit dolgozol?
Ha elárulnád egyszerűbb lenne válaszolni. :)
Köszönöm a válaszokat.
Oké, a Kiss póló helyett akkor keresek valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!