Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Országomat egy bőr nadrágért!...

Országomat egy bőr nadrágért! Látott valaki?

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok, bármilyen lények! Bőrnadrágot látott valaki? A műbőr nem bőr, nekem rendes testes anyag kellene és a tapadós fazon. Linkeket ér küldeni! Hatalmas ölelés annak, aki tud segíteni!🤗🤗🤗

Köszi! Legyen szép napod! 😚

19/L

2018. szept. 1. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
"Semmi mű" :'D Le leszek pontozva, de miért kell neked feltétlen olyan nadrágot hordani amihez állatokat kell ölni és nyúzni? Létezik nagyon jó minőségű műbőr. Lehet hülye vagyok, de nem értettem soha hogy a "divat" miért fontosabb állatok életénél... :)
2018. szept. 1. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Attól függetlenül, hogy tisztelem a természetet, az tény marad hogy a szintetikus bőr utánzatoknak semmi köze az eredetihez. Ezt azért ne ferdítsük.
2018. szept. 1. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

70 rongyért a h&m webshopjából is lehet rendelni ilyen elcseszett fazonúakat. Ebayen változó árban vannak, indiában meg is varrják neked és elküldik 30ért de a méret tuti rossz lesz és a fazon sem olyan mint a képen.

Legegyszerűbb ha bemész egy olyan bőrruházati boltba ahol készítést is vállalnak. 20-30 körül olyat kapsz amit rád szabtak. Illetve ha viszel be mintát akkor úgy is fog kinézni.

De amúgy interneten nézz szét.

2018. szept. 2. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!