Mennyi lenne a max, amit kifizetnétek egy ilyen nadrágért? KÉP
2016. márc. 24. 15:13
2/12 anonim válasza:
Én öt forintot nem adnék ezért a rondaságért.
3/12 anonim válasza:
0 Ft max.
Amiért bármennyit fizetnék az ez a nadrág: [link]
De nyilván csak ez az egy van belőle...sajnos.
5/12 anonim válasza:
100 ft. azért otthonra jó lenne:DD
7/12 anonim válasza:
Ez a szabás nekem ajándékba se kéne, nagyon előnytelennek tartom =( De ha neked tetszik, és nem csak azért veszed meg mert most "divat" akkor szerintem ne idegeneket kérdezz, hallgass magadra meg közelebbi barátokra pl :) De egyébként vékony, csak tavasszal-nyáron hordható nadrágért nem adnék 5-6 ezernél többet. A legdrágább nadrágom egy 10 ezres farmer, de az legalább bírja a strapát, és én a feszülős nadrágokért rajongok, szóval arra az egyre nem sajnáltam. De ha mérlegeled magadban hogy a saját szempontjaid alapján mennyit ér, akkor talán dűlőre jutsz bűntudat nélkül.. meg csak te tudod mennyi az anyagi kereted ruházkodásra.
9/12 anonim válasza:
100 Ft, ócska öreglányos rongy
10/12 anonim válasza:
Ezt egy ötvenéves terítőből meghajtogatom neked ingyen.. De ha annyira tetszene akkor 5000- alatt ( csak alatt és csak akkor HA tetszene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!