Egy ilyen body alá kell/szokás bugyit húzni?
2018. aug. 30. 08:12
11/21 anonim válasza:
Mivel ez fehernemu, en max tisztasagi betetet vennek fel ala.
12/21 A kérdező kommentje:
Szívesen hallgatok még véleményt olyanról, aki nem válaszolt még :)
2018. okt. 30. 15:34
13/21 anonim válasza:
Nekem másfajták vannak, amik alul kapcsosak, úgy tekintek rájuk, mint a harisnyára, szóval mindenképp veszek alájuk bugyit, melltartót is, legalább jobban melegít, meg higiénikusabbnak is tartom. Ilyesmit maximum hálószobába tudnék elképzelni, ha felvenném, akkor gondolom én is fehérnemű nélkül.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Amit linkeltem egyébként az is kapcsos alul.
2018. okt. 30. 15:59
15/21 anonim válasza:
En tangas bodyt hordok de ala nem vestek bugyit nekem igy is kenyelmes
16/21 anonim válasza:
Régóta hordok bodykat de még egyszer sem vettem alá bugyit, mert pont ez a lényege hogy praktikus egyberészes és nem kell.
Alul van benne pamut betét mint a bugyikon de tisztaságit tehetsz pluszban ha hosszabb ideig akarod hordani illetve ha fehér.
17/21 anonim válasza:
Jajj dehogy, ez fehérnemű csak tisztasági betét mint ahogy bugyival.
18/21 anonim válasza:
Nem szoktam alá bugyit venni, de tisztasági betét napközben bent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!