Milyen gyakran vesztek bugyit, és mikor dobjátok ki a régieket?
Akkor dobom ki, ha lyukas lesz, és/vagy foltos+kinyúlik.
Ritkán veszek, amik most vannak, kb 3 db már 4 éve nyúzom. Van 5 db 2 éves, és 3 db 1 éves.
Nekem ennyi teljesen elég
Akkor dobom ki, ha elhasználódik. Ez mindenkinél mást jelent, nálam azt, hogy már nem szívesen veszem fel, mert kinyúlt, kifakult. Van olyan, amit évek óta használok, van, amit 3 hónap után vágtam a kukába.
Akkor veszek, amikor látok olyat, ami tetszik, méretben és fazonban is jó, és az ára is elfogadható. Úgy is kell mindig.
Nem mosok minden nap, de így se szoktam kifogyni a készletből, azt szeretem, ha sok fehérneműm van.
Én kb havonta mindig veszek úgy 3-at. Néha többet is. Van bőven mert ha elutazok vagy koliba megyek akkor úgy kell vinnem hogy elég legyen legalább 2 hétre mert mosni nincs lehetőség, plusz kell otthon is hagynom, hogy ha haza megyek legyen mit felvennem. Néha napi kétszer veszek fel tiszta bugyit, főleg mikor mensizek.
Aztán ami már nem tetszik, kinyúlt, picit kiszakadt vagy megkopott a szìne, foltos lett, az mensizős bugyi lesz, aztán ha az nagyon elhasználódik akkor kidobom.
Max félévente biztos veszek pár darabot. Amit már nem szeretek, vagy csúnya, azt pedig kidobom.
Néhény évesek a régebbiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!