Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen gyakran vesztek bugyit,...

Milyen gyakran vesztek bugyit, és mikor dobjátok ki a régieket?

Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Akkor dobom ki, ha lyukas lesz, és/vagy foltos+kinyúlik.

Ritkán veszek, amik most vannak, kb 3 db már 4 éve nyúzom. Van 5 db 2 éves, és 3 db 1 éves.

Nekem ennyi teljesen elég

2018. jún. 26. 10:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Akkor dobom ki, ha elhasználódik. Ez mindenkinél mást jelent, nálam azt, hogy már nem szívesen veszem fel, mert kinyúlt, kifakult. Van olyan, amit évek óta használok, van, amit 3 hónap után vágtam a kukába.

Akkor veszek, amikor látok olyat, ami tetszik, méretben és fazonban is jó, és az ára is elfogadható. Úgy is kell mindig.

Nem mosok minden nap, de így se szoktam kifogyni a készletből, azt szeretem, ha sok fehérneműm van.

2018. jún. 26. 10:54
 3/11 anonim válasza:
Akkor dobom ki ha már csúnya lesz, este fürdés után veszek fel tisztát és az is lesz rajtam a kövi napon. 16/L
2018. jún. 26. 12:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor dobom ki, ha már hordhatatlan, lóg a gumija, stb. Mondjuk megveszem, aztán mikor kicsit csúnya, akkor menstruálós bugyi lesz belőle, ha már annak is csúnya, akkor kuka. Napi körforgásban meg este fürdés előtt le, reggel újat húzok.
2018. jún. 26. 14:55
 5/11 Metionin ***** válasza:
Van 1-2-3 éves bugyim is, most elég sok van mert találtam jókat a pepcoból és betáraztam. Akkor dobom ki, ha kilyukad vagy kinyúlik.
2018. jún. 26. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Én kb havonta mindig veszek úgy 3-at. Néha többet is. Van bőven mert ha elutazok vagy koliba megyek akkor úgy kell vinnem hogy elég legyen legalább 2 hétre mert mosni nincs lehetőség, plusz kell otthon is hagynom, hogy ha haza megyek legyen mit felvennem. Néha napi kétszer veszek fel tiszta bugyit, főleg mikor mensizek.

Aztán ami már nem tetszik, kinyúlt, picit kiszakadt vagy megkopott a szìne, foltos lett, az mensizős bugyi lesz, aztán ha az nagyon elhasználódik akkor kidobom.

2018. jún. 26. 15:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Kb fél évente teljesen lecserelodik a készlet,kivéve az alkalmi darabokat.
2018. jún. 26. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Max félévente biztos veszek pár darabot. Amit már nem szeretek, vagy csúnya, azt pedig kidobom.

Néhény évesek a régebbiek.

2018. jún. 27. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha szinét vesztette, kibolyholódik, akkor kuka! Akkor veszek ha meglátok egy szépet, ami megtetszik. Nincs időhöz kötve.
2018. júl. 2. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Venni akkor szoktam, ha látok valami olyat, ami megtetszik. Olyan nagyon ritkán van, h konkrétan bugyit megyek venni. Átlagban havi 3-4 új bugyit veszek, ezzel párhuzamosan selejtezem a régebbieket. Eleinte nem dobom ki őket, (sosem használok addig egy bugyit, h abszolút hordhatatlan legyen) hanem mensikor, alváskor felveszem még őket, párszor. Aztán, ha már nagyon felszaporodnak, akkor azokat dobálom ki, amik kényelmetlenek, kinyúltak, kibolyhosodnak, vagy elszakadnak.
2018. júl. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!