Pár hónapja mentem vissza dolgozni, teljesen új ruhatárat vettem mégis a régieket hordom, ez beteges?
Figyelt kérdés
Tényleg mindenből újat vettem: kabátot, táskát, felsőket, nadrágokat, jó minőségű sminkcuccokat, parfümöt.
Valamiért nem vagyok képes befogni az új ruhatáramat...
2014. dec. 2. 12:57
1/5 anonim válasza:
Hát ha nem is beteges, de furcsa, az biztos.
2/5 anonim válasza:
Ajándékozd el a régieket, vagy legalábbis egy részüket, és akkor kénytelen leszel az újat felvenni.
3/5 anonim válasza:
Ez a kérdés öcsém...ezt aztán tényleg fel kellett tenni :D -.-
4/5 anonim válasza:
Férjem nagymamája jut erről eszembe, aki a szekrényben rakosgatta az új ruhákat és kizárólag a régieket hordta, majd meghalt, az új ruhák zsákokba kerültek, ott elkeztek molyosodni, ezért anyósom kivágta az egészet úgy, ahogy volt.
Vagy most csak fényezni akarod magad, hogy mennsi szuper cuccot meg tudsz venni egyszerre?
Nem tudom értelmezni sem a döntésedet, sem azt, hogy miért írtad ki ezt a kérdést.
5/5 anonim válasza:
Szülés utan sok nő megvaltozik,Lelki problémáid nincsenek???
Ha van kedved privatban kérdezhetsz tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!