Alison burger1 kérdése:
Mibe menjek egy szépségversenyre?
Figyelt kérdés
fiú vagyok,megvagyok híva egy szépségversenyre,és az a baj hogy kulföldről vagyok Magyarországon,1hétre jötte,és sajnos nemhoztam magammal hosszú nadrágot se inget,nagyon gáz lenne hétköznapi öltözékkel megjelenni?2018. aug. 1. 21:34
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem nem feltétlenül kell öltöny. Attól is függ, hogy milyen nívós a szépségverseny, de akár egy póló és farmer is megteheti. David Gandy első szépségversenyén ha jól emlékszek póló volt rajta meg farmer és most a világ TOP 5 férfi modelljei között van(volt már első is). :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!