Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem oylan nagy a mellem, e...

Nem oylan nagy a mellem, e azért már egy gyerekmeltartó jó lenne rám. Hogy mondjam meg anyámnak, hogy vegyen. Mert csak ilyen kis topp (cicifix) van nekem. És már gáz meg kicsi is. Hogy mondjam meg neki, hogy vegyen nekem másikat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia,sztem te magad is megveheted énis magamnak vettem és veszem a melltartót.nincs ebbe semmi.15/L
2010. jún. 21. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
egyszerűen mondd azt, hogy a régi cicifixed már szorít és kényelmetlen, kellene újat venni, valami nagyobbat.
2010. jún. 21. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Menjetek el ketten egy fehérnemű üzletbe, vagy akárhova. Anyukád is jól jár, és Te is. :)
2010. jún. 21. 13:04
 4/9 A kérdező kommentje:

okééé=)

Köszi a válaszokat!!!

2010. jún. 21. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
egyszerűen állj elé, mondd, hogy szükségét látod egy "rendes" melltartónak. kész.
2010. jún. 21. 15:04
 6/9 A kérdező kommentje:

ez a szöveg igy jólenne?:

hallod anya! ez a sz@r már szorít meg kicsi mindig elcsúszik meg minden...:S Nem meünk el a J PRESS-be?? venni egy olyan normálisat?? tudod?! olyan rendeset. mert ez már tényleg nemjó...:S

2010. aug. 3. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó lesz ez a szöveg. :)))

Ilyen idősen én is kb ilyen stílusban próbáltam kommunikálni anyámmal, mégis mindig megértette egyből :) :D

Vagy menjetek el együtt a városba pl. fagyizni. Vagy ha mentek valahova és elmentek egy fehérnemű üzlet előtt akkor mondd, hogy menjetek már be szétnézni.

Bent pedig rövid nézelődés után vegyél le egy melltartót és jegyezd meg, hogy milyen szép, csinos darab.

Vagy kérdezd meg: anya, szerinted ebből nekem milyen méret kellene?

Én úgy vetettem, hogy odaálltam anyám elé valami átlátszó felsőben majd közöltem, hogy átlátszik kellene alá valami, mert így nem mehetek utcára... és akkor hozott melltartókat másnap :D

2010. aug. 3. 02:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. aug. 3. 10:49
 9/9 A kérdező kommentje:

háát ez k*vajó...xD (utolsóelőttixD)

am 13 vook.

2010. aug. 3. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!