Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyámnak?

Hogy mondjam el anyámnak?

Figyelt kérdés
elég félénk típus vagyok. szóval 13 éves vagyok és még a lábam egyszer se volt leborotválva ezért nyáron is egész végig hosszú nadrágba jártam. amikor mondtam anyámnak hogy leborotválhatom-e azt mondta nem. és a hónaljamat már régóta borotválom de anyám nem tudja. nyáron meg fogok menni lengyelo.ba és azért egy hétre nem mehetek el borotva nélkül. szóval hogy mondhatnám el anyukámnak?:S
2009. dec. 19. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Ne kérdezd hanem fogj egy borotvát és csináld. 13 évesen már mindenki borotválkozik szinte. Hozzá fog szokni anyád is.
2009. dec. 19. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
13 évesen még kislány vagy! mégis ki látná azt a kis szőrt a lábadon? szerintem senki! azt meg nem hiszem hogy olyan mint egy férfi lába! én 14 éves vagyok mégsem olyan nagy a szőr hogy borotváljam! de ha annyira akarod akkor fogd a borotvát és hajrá! ahogy az első mondta!
2009. dec. 19. 23:04
 3/13 anonim válasza:
98%
Fogd a borotvát és borotválkozz!!!! Ez em olyan bün, hogy ayád kiakadjon! Amugy meg szerintem észre se venné.
2009. dec. 19. 23:19
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is borotváld Ha meg észreveszi anyukád, mit tud csinálni? Elveszi a borotvádat? Max. veszel újat.

Én már 12 évesen borotváltam a lábamat, mert bizony nekem már akkor olyan sötét volt a szőr, hogy muszáj volt, mert borzasztóan nézett ki...:S Van aki ilyen tipus, de nem kell beletörődni, ha zavar, akkor borotváld nyugodtan!

19/L

2009. dec. 20. 00:58
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem kell neki elmondanod, ez nem nagy dolog és amúgy tényleg lehet nem is venné észre.

Biztos van nálatok dm vagy hasonló üzlet menj be és vegyél borotvát. Szerintem az is jó, ha eldobhatót veszel egy csomagban van 5-7-10 darab, ahogy éppen. A gilette vagy a wilkinson is egész jó, a női általában rózsaszín szóval megtalálod. Ha nem akarsz hozzá zselét venni akkor zuhanyozáskor kenj szét kevés tusfürdőt a lábadon és úgy menj rá borotvával. De mivel van rajta krémezőcsík elég csak bevizezni a lábadat.

Vehetsz szőrtelenítő krémet is le van írva hogy kell használni, de én nem ajánlom a sok vegyi anyag miatt.

Ja és számíts arra, hogy az első pár alkalommal piros lesz kicsit a lábad, nem árt utána bekenni krémmel vagy testápolóval.

Én is így voltam ezzel, szüleim nem engedték, hogy szőrtelenítsem a lábam, hónaljam stb. Nem tudom miért ilyenek a szülők, na mindegy. Szóval én is megcsináltam magamnak aztán észrevették de nem volt különösebb vita. Úgyse tudtak már mit tenni, belenyugodtak.

2009. dec. 20. 06:08
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
vegyél egy borotvát és vidd el magaddal az egy hétre. de a lábadat most felesleges lenne, mert csak erősödik a szőr! inkább csinálj titokban cukogyantát! nézz utána neten, hogy hogyan kell! van itt gykn is kérdés hozzá
2009. dec. 20. 10:33
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
veszel egy borotvát, elrejted egy neszeszerbe és elviszed lengyelo.ba
2009. dec. 20. 11:58
 8/13 anonim válasza:

Szia!

nem kell félned én is 14 vagyok és már rlég rég ota borotválkozok de szerintem anyu még mindig nem tudja...

de nem is kell...de ha már nagyon erősödik a szőr aakkk gyantázd le ...nem ngyon fáj

2009. dec. 22. 21:25
 9/13 anonim ***** válasza:

figyi.ne szólj anyukádnak és kész.

nem tul drága a borotva.veszel 1-et magadnak be csukózol a fürdöbe.és le borotválod amit kel és kész.vagy fürdéskor is leborotválhatod ha gondolod....

2009. dec. 23. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
miért kellett lepontozni mert én azt írtam ne borotváljon? amúgy örülök hogy ebben az országban csak ilyen nyali-fali csicskák élnek...
2009. dec. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!