Hogy mondjam el anyámnak?
Szerintem is borotváld Ha meg észreveszi anyukád, mit tud csinálni? Elveszi a borotvádat? Max. veszel újat.
Én már 12 évesen borotváltam a lábamat, mert bizony nekem már akkor olyan sötét volt a szőr, hogy muszáj volt, mert borzasztóan nézett ki...:S Van aki ilyen tipus, de nem kell beletörődni, ha zavar, akkor borotváld nyugodtan!
19/L
Szerintem nem kell neki elmondanod, ez nem nagy dolog és amúgy tényleg lehet nem is venné észre.
Biztos van nálatok dm vagy hasonló üzlet menj be és vegyél borotvát. Szerintem az is jó, ha eldobhatót veszel egy csomagban van 5-7-10 darab, ahogy éppen. A gilette vagy a wilkinson is egész jó, a női általában rózsaszín szóval megtalálod. Ha nem akarsz hozzá zselét venni akkor zuhanyozáskor kenj szét kevés tusfürdőt a lábadon és úgy menj rá borotvával. De mivel van rajta krémezőcsík elég csak bevizezni a lábadat.
Vehetsz szőrtelenítő krémet is le van írva hogy kell használni, de én nem ajánlom a sok vegyi anyag miatt.
Ja és számíts arra, hogy az első pár alkalommal piros lesz kicsit a lábad, nem árt utána bekenni krémmel vagy testápolóval.
Én is így voltam ezzel, szüleim nem engedték, hogy szőrtelenítsem a lábam, hónaljam stb. Nem tudom miért ilyenek a szülők, na mindegy. Szóval én is megcsináltam magamnak aztán észrevették de nem volt különösebb vita. Úgyse tudtak már mit tenni, belenyugodtak.
Szia!
nem kell félned én is 14 vagyok és már rlég rég ota borotválkozok de szerintem anyu még mindig nem tudja...
de nem is kell...de ha már nagyon erősödik a szőr aakkk gyantázd le ...nem ngyon fáj
figyi.ne szólj anyukádnak és kész.
nem tul drága a borotva.veszel 1-et magadnak be csukózol a fürdöbe.és le borotválod amit kel és kész.vagy fürdéskor is leborotválhatod ha gondolod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!