Varrtál-e már magadnak nyári ruhát?
Én idén nyáron tervezem, hogy varrok, mivel nagyon drágák a ruhák, vagyis pontosabban nagyon nincs pénzem :)
a vékony anyagoknak, ha jó helyen veszed, 200-400 ft-ért is megkapod méterét, és egy nyári ruhához igazán nem kell sok anyag.
Én két meglévő ruhámnak fogom levenni a szabásmintáját, mindkettő empire szabású (szerintem nyáron az a legjobb, mert nem tapad hozzád, mégse kapja fel a szél olyan könnyen), lefelé egyformák, felül a dekoltázsuk más.
Szeretnék saját varrógépet, de nem létfontosságú, majd csak akkor, ha nem fogok félévente költözni a következő albérletbe, egy nyári ruha megvarrása kézzel se olyan nagyon sok idő.
Gyerekeknek: kislány kánikula ruhát, mindkét gyerkőcnek rövidnadrágokat (idén nem, mert nem kaptam olyan pamutot, amiből olcsóbban kijönnék otthon)
férjemnek: halásznadrágot
magamnak: topot, ruhákat, nadrágokat, szoknyákat
Én az I love textil/megbolondultunk üzletláncban szoktam vásárolni kb. 300Ft/,méterét.
Nem mindig jössz ki jobban anyagilag, mintha tescoban vennéd, meg elég melós is, de biztosan nem jön szembe a ruhád párja
Én a burdát iiiimádom, de nagyon szeretném, ha behoznák végre Mo-ra a simplicity-t is!
Van saját gépem, szükség is van rá. Toyotám van.
Te?????
nem xD
Elmegyek a boltba és veszek (H)
ennyii^^
Varrtam: táskát, szoknyát, nadrágot.
És olcsóbb, igen. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!