Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ha buli után egy...

Lányok, ha buli után egy barátnőtöknél, vagy pasitoknál alszotok és csak egy váltás bugyi van nálatok ezért a tegnapi cuccotokat kell vissza venni, akkor a harisnyát is felvennétek újra, vagy azt azért gáz lenne?

Figyelt kérdés

Ha nem gáz vissza venni, akkor úgy ahogy van, vagy inkább átöblítve picit a lábfej részét egy kis szappanos vízzel? Ti hogy szoktátok/tennétek ilyen helyzetben?

Nekem vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, egyrészt picit pöttyös a lábam, ami tökre zavaró, másrészt nem szeretek mezítláb cipőt húzni. Másrészt meg azért csak rajtam volt egy napot, eléggé beleizzadt a lábfejem, és a talpa sem épp a legtisztább. Igazából nem tudom, h most én vagyok túl finnyás és simán vegyem vissza, vagy másokban is felmerülne ez a dilemma?

2018. júl. 28. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha az időjárás indokolja visszaveszem a harisnyát azt a max 1 órát ki lehet bírni benne, mert úgy is egyből hazafelé mennék. Persze volt rá példa hogy egy pasihoz mentem éjszakára és annyira egymásnak estünk hogy a harisnyám durván elszakadt, de akkor nem is érdekelt, csak másnap szembesültem azzal hogy baj van, és nem volt valami meleg idő hogy harisnya nélkül sétáljak haza 30 percet. Akkor az volt a mázlim hogy épp nyitva volt egy 99 Ft-os üzlet mert szombat reggel volt akkor és a srác leugrott nekem harisnyát venni, az idő alatt szépen letusoltam. Mivel nekem ez tanulság volt így mindig van nálam váltás harisnya ilyen esetekre.

De arra is volt példa hogy szabadtéri buliba mentünk nyár végén amikor az éjjelek már hűvösek voltak jóval, viszont reggel 8-9 óra tájt már jó meleg volt, akkor sokszor ha valakinél aludtam akkor nem is vettem fel a harisnyát mert simán haza lehetett menni meztelen lábakkal.

A barátnőm aki abba a városba lakik ahol bulizni szoktunk nála van pár váltás cuccom mert többnyire nála alszom így ezzel sincs gond.

2018. júl. 30. 12:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi, ez egy tök jó ötlet én is mindig ugyanannál a barátnőmnél alszom, ha bulizni megyünk, megbeszélem vele, h pár dolgot hadd hagyjak nála ilyen esetre.

Egyébként nálam is van mindig váltás bugyi, meg csere harisnya, csak most késésben voltam, kapkodtam, és nem néztem meg a harismyát, mert abban a hitben voltam, h benne van. Már csak a barátnőméknél derült ki, h nem volt benne. Én is gondoltam rá, h elszaladok venni egyet, de akkor már minden be volt zárva... :/

2018. aug. 6. 02:29
 13/14 krisztamnk ***** válasza:
ha barátnőmnél alszom akkor simán elalszom abban a harisnyában...már persze nem nyári kánikulában :-) Aztán reggel veszek föl másikat ha van nálam, vagy kérek a barátnőmtől egyet zuhany után. Bármelyik megoldás tök normál.
2018. aug. 6. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőmnél alszom és nincs váltócuccom, akkor simán kérek tőle. Vagy a harisnyát kiöbiltve, törülközőben jól kinyomkodva reggelre tuti megszárad. De a bugyi is.
2018. aug. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!