Stílust szeretnék váltani. Tudnátok segíteni? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Tehát, a lényeg annyi, hogy már unom ezt a farmer-kapucnis pulcsi kombót, 19 éves fiú létemre (bár nagyon sokan öltöznek így) ez elég gyerekes, egyhangú, stílustalan.
Szeretnék elegánsabban, de azért nem teljesen melegfocizstásan öltözni. (Bár lehet, hogy nem is állna jól.)
A kérdésem, illetve kérésem az lenne, hogy tudnátok-e linkelni mindennapokra alkalmas, elegánsabb kabátot (lehetőleg ne szövet), nadrágot, pólót, inget, pulcsit, na meg 1 cipőt, mert az mindenképp vennem kell.
Testalakatomról: 182cm magas vagyok, 80kg, sportos.
2015. okt. 6. 15:39
1/4 anonim válasza:
Pl. egy feket bőr kabát, egy Air Force,, vagy egy testre simuló póló( főleg ha kockás a hasad) és egy ülepes naci szerintem tökéletes összeállitás :) [link]
2/4 anonim válasza:
Tudok javasolni párat persze ha nem tetszik ez van:)Szerintem a sima pulóverek elegánsak tudnak lenni,ilyen: [link] mondjuk sötétkékben barnában vagy bordó színben. [link] nekem az is tetszik ha ingre vesz egy srác pulcsit és kihajtja a gallért szerintem igazán elegáns.Nadrágból szerintem a fekete farmer mindenhez passzol.Cipő: [link] [link] szerintem hordhatsz több inget póló helyett: [link]
3/4 anonim válasza:
ó a kabát lemaradt van egy sorozat abba a főszereplő férfinek nagyon szuper elegáns stílusa van : [link]
(ha tetszik figyeld meg a ruháit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!