Stílust szeretnék váltani, de nem találok (? )
Nem úgy értem, hogy egy komplett stílust szeretnék, de egy kis löketet. Lány létemre még nem találtam meg az igazit, igazából variálni szeretnék két stílust. Jelenlegi stílusom sportosabb (farmer, pulcsi, és egy sima póló), de változtatni szeretnék, kicsit elegánsabbra. Milyen elegáns stílust ismertek? Pl. a vintage. Szerintem azt fogom variálni, stb :D 165 centi vagyok és 60 kg, tehát kicsit husis, és a legtöbb stílusban a szoknya van, amihez ugye nem illik bő póló... :/
Köszi előre is! :3
#1 De a feszülős cuccok még hülyébben állnak rajta, ha kibuggyannak a hurkák...
Egyébként nézelődhetsz lookbook-on (esetleg weheartit stb.), biztos találsz jó összeállításokat, vagy figyeld meg a filmekben, sorozatokban (pl. pretty little liars), hogy mit hordanak.
Hurkák nincsenek, combra és hasam aljára szedtem fel, de még így is szörnyen nézek ki, oldalról nem annyira, de elölről olyan vagyok, mint egy tank :(
Köszi :3 Mindjárt rákukkantok ezekre az oldikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!