Férfiként hogy tudok stílust váltani? Min tudok változtatni?
Szerintem ne szolizz és fess hajat.
A természetes szín szebb, kortól nemtől függetlenül.
A hajfestéssel az a baj, hogy rendszeresen kell csináltatni.
Szerintem kérj a fodrászodtól szakvéleményt, milyen haj állna jól, menj be más üzletekbe.
:)
a hajfestéssel és a szolival ki is lőtted az esélyedet arra hogy jó stílusod legyen
a férfiből gondolom hogy 18 év fölött vagy,így szolival és hajfestéssel nem sok nőnek jönnél be,max pirult cicáknak,de azoknak akiknek a férfiakra van igényük nem túlzottan
a gyúrás sem egy létszükség,a nélkül is lehetsz jó pasi,de mielőtt döntesz azt kell megnézned hogy mik állnak jól neked
Viccelsz? A felfelé növő haj egész jó. De ha festeted, és szolizol nem leszel más csak egy műpasi. Nekem nincs annál undorítóbb, mikor elkezd lenőni a haj, a rövidnél pedig még jobban látszik. Illetve a szoli... hát minek szoliznál, mikor orr a nap? Gyönyörű barnára lehet sülni a naptól, de ha szolizni jársz az már szerintem gáz. Nem vagy te plázacica :)
Nincs a lenőtt hajnál undorítóbb:
És hidd el 2 hetente kellene fodrászhoz járj. A szolira meg könnyű rászokni, mert "sose leszel elég barna" érzést kelt. A végén (hiába határozod el, hogy csak egy kis szoli) úgy néznél ki, mint egy páwa.
A legjobb amit tehetsz, hogy kimész a napra, bekenve magad védőkrémmel, és felhasogatod a fát, amit télire kell, vagy elkezdesz kertészkedni a napon (építs egy szalonnasütő helyet, vagy valami).
Ezzel erősödsz, barnulsz, a nap kicsit megszívja a barna hajad, mégis természetes maradsz. Mindenféle művi rásegítés a férfiasságodból von el.
A gyúrást is felesleges súlyzókkal csinálni, szerintem az a legszebb test, ami önmagát használja. Pl. húzódzkodás, fekvőtámasz, felülés, de a lényeg, hogy a saját súlyod emelgesd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!