Lányok, ha buli után egy barátnőtöknél, vagy pasitoknál alszotok és csak egy váltás bugyi van nálatok ezért a tegnapi cuccotokat kell vissza venni, akkor a harisnyát is felvennétek újra, vagy azt azért gáz lenne?
Ha nem gáz vissza venni, akkor úgy ahogy van, vagy inkább átöblítve picit a lábfej részét egy kis szappanos vízzel? Ti hogy szoktátok/tennétek ilyen helyzetben?
Nekem vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, egyrészt picit pöttyös a lábam, ami tökre zavaró, másrészt nem szeretek mezítláb cipőt húzni. Másrészt meg azért csak rajtam volt egy napot, eléggé beleizzadt a lábfejem, és a talpa sem épp a legtisztább. Igazából nem tudom, h most én vagyok túl finnyás és simán vegyem vissza, vagy másokban is felmerülne ez a dilemma?
Nyáron nem hordok harisnyát így ez nem is kérdés.
Hideg időben pedig harisnya nélkül meg lehet fázni így természetesen visszavennem.
Nem budös a lábam így nem okoz gondot a vissza vétele.
Köszi a válaszokat! Végülis vissza vettem úgy ahogy volt, majd otthon kimosom. Mert itt mezítláb vagyunk a lakásban, tök mindegy kiöblítem e, úgysem marad teljesen tiszta, fölöslegesen meg útálok bármit is csinálni. :)
Büdösnek nekem sem büdös, csak az izzadság meg a por keveréke miatt picit olyan ragacsos, vagy nem is tudom mi a jó szó rá. Picit kiábrándító volt így felhúzni, de tegnap egész nap rajtam volt, nem 2 perc alatt lett olyan, hajnalban, mikor levettem ugyanilyen állapotban volt a harisnyám, rosszabb nem lett amíg aludtunk... Úgyhogy asszem ezzel most sikerült túl jutni azon a korlátomon, h kényeskedjek emiatt. Az meg külön megnyugtató, h más is van aki simán vissza venné az előző napi harisnyáját, így nekem is sokkal inkább elfogadható a dolog.:)
Köszi az eddigi válaszokat! És attól függetlenül, h sikerült zöld ágra vergődnöm, jöhetnek még újabb álláspontok, mert kíváncsi vagyok kinek mi erről a véleménye.
Ez az oldal tele van az élet hatalmas kérdéseivel
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!