Nektek ez bejön? (Kicsit SWAG stílus)
haj: Zselézett, felálló közepes méretű
Zöld Szem
Poló: Washington D.C Terra nova márkájú pólók
Pulóver: Mintás hosszúujjú kapucni nélküli
Sapka: BRONX téli sapka (Téli) Superman (nyári)
Nadrág: Ülepes melegítő
Cipő: Nike Vapor Court ill. tornacipő (Nem Converse)
Belső: Magabiztos, Vicces, Kicsikét kötekedő, bulis, icipicit beképzelt de nem facebook b zi
Amióta ilyenekbe járok azóta minden lány szinte rám van tapadva, de régen amikor átlag ruhákba, nyuszi-muszi stílusban voltam akkor minden csaj kiröhögött
Elég tömegstílus. (Persze ez nem feltétlen rossz, de nem fog mindenkinek bejönni.) Az öltözettel a ülepes melegítőn kívül nincs sok baj. Utóbbit cseréld szerintem valamilyen farmerra (ha jól áll, akkor skinny jeans).
Azzal amit leírtál belsődnek sincs túl sok baj, azon kívül, hogy a "kicsit kötekedő" stílust hanyagold. Ha valaki olyanba kötsz bele aki nem veszi egyszerűen, könnyen megüthet a bokád. Az, hogy picit (HA tényleg csak egy kicsit) beképzelt vagy nem gond, a magabiztosság kell, csak figyelj, hogy nem megy át "gyökérségbe".
Feltételezzem azért csináltad ezt, mert meguntad, hogy nem kellesz a lányoknak. Az egésszel az az egyetlen baj, hogy felvettél egy "álarcot" ezzel. Ez a stílus egy bizonyos rétegnek imponál, egy bizonyos ideig (nagyjából 14 éves kortól a középiskola végéig). Ezután a stílusod nagy részét el kell engedned (esetleg jó, ha megmarad a magabiztosság és humorosság), és ha ez megtörténik tudnod kell, hogy csináld. Ahogy jön az egyetem/munkavállalás ezt a stílust szinte minden lány taszítónak és gyerekesnek fogja találni. A "SWAG" stílust átveszi a Smart Casual, amihez a belső értékeknek is át kell alakulnia. (A kötekedésből együttműködés, a bulizósból elkötelezett, céltudatos gondolkodásnak kell lennie.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!