A melltartó szivacsbetétjét ki kell mosni? Hogyan tisztítanátok?
Azért kérdem, (Nagyon szembetűnő helyen van, be is lehet oda látni ahol ezek a szivacsbetétek vannak, ennek a melltartónak olyan a kialakítása; mamám meg kívácsi, szereti mindenről kideríteni, hogy hogyan lehet rongálni; pl a könyveimen (már kibontott, tehát nem csomagolásról van szó) van ilyen átlátszó védőréteg, de az már a borítóhoz tartozik, ő pedig előszeretettel esik neki az addig előtte makulátlan, használatlan vadi új könyveimnek, és nekikezdi levakargatni, amikor én nem vagyok otthon, és kutakodik a cuccaim között, és rongálja, gyűri, szétkarmolja a dolgaimat; pl van egy ilyen A/4-es nagyságú átlátszó ilyen borítékszerű mappám; azt is teljesen összevissza karcolászta a körmével, és még a préselt leveleimet is dobálta belőle-- iskolába kellett) Ja és még a 8 éves cipőmön meg ilyen nagyon pici, vékonyka repedéscsík keletkezett a külső anyagnak csak a felszínén; és azt meg letépkedte; a papucsaimat is szétszedte, meg ahol kicsit megkopott, ott letépkedte azokat a részeket, amik szerinte nem kellettek oda; melynek hatására diszkomfort-érzetem lett, mert megbecstelenítette a papucsomat, és még kényelmetlen is lett tőle a papucs (2 éves papucs kb, és az úgy rendben van, hogy kicsit megkopik, de az , hogy ő ilyen lyukakat csípked a talpába, az már nem)), szóval azért kérdezem, mert amikor ki van mosva, akkor a nagyanyám összegyűri, kettőbe hajtja, és pont ott gyűrődik, ahol a mellbimbóm van, és így pont olyan, mintha nem is takarná, pedig pont direkt azért vettem, hogy legyen, ami eltakarja; de pont úgy csinál oda gyűrődést -pedig nem is ő mos, hanem anyám- ahol a mellbimbóm van; így tényleg olyan, mintha nem is takarná. Legutóbb úgy oldottam meg, hogy megfordítottam a betétet; így befele állt a gyűrődés, de nem hiszem, hogy végtelenségig hajtogatható; mert már máris károsodott. Szóval akkor ezt mosáskor mindig ki kéne venni; tehát hogy ne tudja rongálni; csak akkor ezt külön, gondolom , ki kell mosni. És akkor ti hogy tisztítanátok ilyen kártékony feltételek mellett; ha tisztítanátok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!