16 évesen melltartó nélkül?
16 éves lány vagyok vékony átlagos testalkat
Kicsi melleim vannak nagyon szinte semmi 1 hónapig próbáltam melltartót hordani legkisebbet de kényelmetlen meg abba is kevés vagyok
Azóta melltartó nélkül járok és sokkal kényelmesebb igy de a mellbimbóm nagy igy nyáron majdnem minden ruhán átlátszik
2 lány is ilyen helyzetben van mint én a suliba és persze van egy rendes mellmérettel levö lány az osztályba aki beszól néha hogy vegyünk melltartót a mellekre mert gáz
Bocsi ha hossszú lett,kérdésem az lenne hogy ti mit gondoltok erröl gáz?
16L
Hát aligha vagyok kompetens a melltartó hordásban szóval lehet baromságot mondok de: sportmelltartó?
Khm szerintem mondjuk nem volt olyan része a kérdésnek ami .. zavarna. De nyilván nem cél, hogy boldoggá tedd az utca emberét. :D
26F
29 vagyok, nem hordok melltartót, mert nincs akkora mellem, hogy értelme is legyen.
A ruháim 98%-a anélkül is tö jó, mert mellnél mintásabb, így a bimbó nem üt át, pamut anyag, nem ilyen feszülős izé.
Ha meg kell, akkor bimbótapasz, de ez csak nagyon ritkán, évi mondjuk 2-3x.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!