Ilyen testalkattal szerintetek mehetek strandra? . úgy, hogy senki nem röhög ki vagy néz meg hogy húdekövér ez a csaj.
158 centi,46 kiló.
13/L
Ne szórakozz... Vagy most akkor én meg a 160 entimmel meg a 44 kilómmal is kérdezzem meg?! 13 évesen is volt ennyi eszem, hogy eldöntsem, hogy kövér vagyok-e.
Lehet leszavazni, de szerintem ennyi idősen amúgy sem fognak megbámulni. Ha kövér vagy, ha nem. (Nem vagy az!)
15/L
Ezt nemhiszem el.Kövérnek tartod magad?ÁÁÁÁÁ ez defájt.Én 165cm vagyok és 50kg, szerintem az alkatunk hasonló lehet, de eszembe nem jutna megkérdezni, hogy kövér vagyok-e.Amikor olyan magas voltam, mint te, akkor 42kg körül mozogtam.Mindenki mondta, hogy milyen vékony vagyok, és én sem tartottam magam kövérnek.Genetikailag ilyen az alkatom, mielőtt jönne vki az anorexiával.
15L
Szia! Nem vagy "húdekövér" és nem fog senki kiröhögni. Ha nekem nem hiszel számold ki a TESTTÖMEGINDEX-ed tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!