Ilyen testalkattal szerintetek mehetek strandra? . úgy, hogy senki nem röhög ki vagy néz meg hogy húdekövér ez a csaj.
Figyelt kérdés
158 centi,46 kiló.
13/L
2010. jún. 18. 14:06
1/27 anonim válasza:
nem is vagy az a soványka lány de nem vészes egyáltalán az alkatod! :) ehhez már csak egy hozzáillő fürdőruci kell! ;) 13/L (K)
2/27 anonim válasza:
Most Te is várod a biztatást? :D Hogy "Jajj de butuska vagy tökéletes az alakod legalábbis így látatlanba" hát tőlem biztos, hogy nem :D 158 cm és 46 kg még sovány is vagy b*** m** -.-
4/27 anonim válasza:
jajj nem szeretnék bunkó lenni, de így hirtelen nekem kicsit soknak tűnik... tehát alapból a 46 kg nem sok, viszont ehhez az alacsony termethez eléggé :/
persze ettől még lehet jó alakod, nem mondom, hogy nem... amúgy nyugodtan menj strandra és ne érdekeljen, mit mondanak. jobb, ha némelyik ember meg se szólal!
hány éves vagy?
5/27 anonim válasza:
Odaírta, hogy 13 xD Vannak ám emberek itt :D
6/27 anonim válasza:
158->58nak a 10%a az 5,8, 58-5,8= 52,2kg
52,2 lenne az ideális súlyod szóval ez így még kevés is.
7/27 anonim válasza:
bmeg 46 kg és 158 centi pont jó mi az, h kövér?
gondolkodj már egy kicsit, 30 kilósan, h festene...?
8/27 anonim válasza:
te nem vagy normális... sovány vagy b@szki
9/27 anonim válasza:
mi az h soknak tünik a 46 kilo a 158 centihez? ekkora hülyeseget... en 154 centi vagyok 58 kilo megse vagyok tonnabebi... az ilyen hülye barmok miatt lesznek a 13 eves lanyokbol anorexias boldogtalan idiotak!
10/27 anonim válasza:
Nyugottan. Nem fog kiröhögni senki. Én 164cm/70kg na ez gáz. Mondjuk szültem egy gyereket.Csíkos a hasamon a bőr, járok strandra és nem szólt be még senki, tehát ne aggódj. Ha meg beszólnak csak annyit mondj : Te néztél már tükörbe? - hidd el hatásos. 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!