Ilyen testalkattal szerintetek mehetek strandra? . úgy, hogy senki nem röhög ki vagy néz meg hogy húdekövér ez a csaj.
158 centi,46 kiló.
13/L
Annyira utálom az ilyen hülye kis******....most azt várod,hogy mindenki dicsérjen,hogy milyen tökéletes vagy?!
Inkább szánalmas vagy,de az nagyon....
én nem várok semmit,hogy ki mit mondjon..mert hidd el nincs tökéletes alakom,lehet hogy neked az van,nekem nem,és nem is szeretnék.nekem gondjaim vannak az önbizalommal..ha nem tudsz a kérdésre válaszolni,nyomd meg a "vissza" gombot
mindenesetre köszönöm hogy feláldoztál egy percet arra hogy megpróbálj beszólni :)
vékony vagy.És nyugodtan elmehetsz a strandra.
mondjuk itt is képpel könnyebb lenne. : / na mind1
Én 3 centivel vagyok magasabb mint te,és 65 kg,és én se vagyok kövér,csak húsos,ami 2 külön dolog.Gondolom,hogy nézhetsz ki.Szerintem keress fel egy orvost,tuti anorexiás vagy.Csak a te érdekedben mondom!Remélem meggyógyulsz!:)
18/L
az önbizalmammal van a baj,nem vagyok anorexiás:) nem gondolom magam kövérnek,csak normálnak..viszont manapság már a normált is "kövérnek" sorolják,már csak a pálcikák elfogadottak.. :S
és pár haverral megyek strandra,nem akarok úgymond,leégni.
és itt mivel dicsekednék??
az ilyen emberekre egyszerűen nem tudok mit mondani:)
ha vennéd a fáradságot,és elolvasnád a többi kommentet is,láthatnád,hogy írta nem egy ember hogy nem vagyok az a sovány csaj de kövér sem vagyok.tehát nem dicsekedek,mivel nincs mire,nincs tökéletes alakom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!