Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen testalkattal szerintetek...

Ilyen testalkattal szerintetek mehetek strandra? . úgy, hogy senki nem röhög ki vagy néz meg hogy húdekövér ez a csaj.

Figyelt kérdés

158 centi,46 kiló.

13/L

2010. jún. 18. 14:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Annyira utálom az ilyen hülye kis******....most azt várod,hogy mindenki dicsérjen,hogy milyen tökéletes vagy?!

Inkább szánalmas vagy,de az nagyon....

2010. jún. 18. 15:54
 12/27 A kérdező kommentje:

én nem várok semmit,hogy ki mit mondjon..mert hidd el nincs tökéletes alakom,lehet hogy neked az van,nekem nem,és nem is szeretnék.nekem gondjaim vannak az önbizalommal..ha nem tudsz a kérdésre válaszolni,nyomd meg a "vissza" gombot

mindenesetre köszönöm hogy feláldoztál egy percet arra hogy megpróbálj beszólni :)

2010. jún. 18. 16:08
 13/27 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 18. 16:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Vékony vagy, meg nem is "csaj", hanem kislány. Erről ennyit.
2010. jún. 18. 16:36
 15/27 anonim ***** válasza:

vékony vagy.És nyugodtan elmehetsz a strandra.

mondjuk itt is képpel könnyebb lenne. : / na mind1

2010. jún. 18. 17:46
 16/27 A kérdező kommentje:
énis gondolkoztam rajta hogy rakok fel képet,de nemszeretném hogy esetleg visszaéljenek vele,meg ismerősök is vannak az oldalon..:D így gondolatban kérdeztem:)
2010. jún. 18. 17:52
 17/27 anonim ***** válasza:

Én 3 centivel vagyok magasabb mint te,és 65 kg,és én se vagyok kövér,csak húsos,ami 2 külön dolog.Gondolom,hogy nézhetsz ki.Szerintem keress fel egy orvost,tuti anorexiás vagy.Csak a te érdekedben mondom!Remélem meggyógyulsz!:)

18/L

2010. jún. 18. 18:58
 18/27 A kérdező kommentje:

az önbizalmammal van a baj,nem vagyok anorexiás:) nem gondolom magam kövérnek,csak normálnak..viszont manapság már a normált is "kövérnek" sorolják,már csak a pálcikák elfogadottak.. :S

és pár haverral megyek strandra,nem akarok úgymond,leégni.

2010. jún. 18. 19:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha egy sovány lány elefántnak látja magát, szerinted mit gondoljon egy tényleg kövér?? Hülye kis dicsekvő p*csa vagy
2010. jún. 18. 23:13
 20/27 A kérdező kommentje:

és itt mivel dicsekednék??

az ilyen emberekre egyszerűen nem tudok mit mondani:)

ha vennéd a fáradságot,és elolvasnád a többi kommentet is,láthatnád,hogy írta nem egy ember hogy nem vagyok az a sovány csaj de kövér sem vagyok.tehát nem dicsekedek,mivel nincs mire,nincs tökéletes alakom:)

2010. jún. 18. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!