Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zselés talpbetét kérdés?

Zselés talpbetét kérdés?

Figyelt kérdés
A zselés talpbetét jó arra, hogy a lábam ne csússzon előre a magas sarkú szandiban, ha harisnyát szeretnék felvenni? Tapasztalatok?
2018. júl. 10. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább csak 'kipárnázza', nem annyira fog fájni a lábad benne.
2018. júl. 10. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen funkcióval csak mezítláb működik.
2018. júl. 10. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy picit talán javít rajta, de valamennyire akkor is csúszkálni fog. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Viszont, ez nekem is gondot okozott, és 3 megoldást tudok rá, ami működik:

1, lehet kapni olyan harisnyát, aminek csúszásgátlós a talpa. Ez olyan, h ilyen apró kis szilikonpöttyök vannak a talpán. Ezzel az a baj, h nem sok helyen lehet ilyet kapni. Webshopokon érdemes nézelődni.

2, Ezt meg lehet oldani házilag is, úgy, h veszel kinyomós szilikont (amilyet az építőiparban is használnak), kifeszíted a harisnyád talpát, és teszel rá több kisebb pöttyöt belőle. Várd meg, míg megszárad, akkor ilyen gumiszerű, rugalmas lesz, így ad annyi tapadást a harisnyának, h ne csúszkáljon.

3, Ragassz egy darab 2oldalú ragasztót a cipődbe, úgy, h a lábujjaid tövénél lévő párnás részhez essen. Ez így megfogja a csúszkálást egy darabig. Mondjuk ezt csak akkor javaslom, ha nem kell levenni a cipőt, mert a ragasztós anyag miatt, ami a harisnyán marad, azon a részen minden koszt összeszed, valamint, ha újra fel akarod venni a szandit, már nem fog úgy tapadni...

Nekem ilyen esetekben ezek váltak be, bár hozzá teszem, h nagyon ritkán hordok szandit, meg úgy általában nyitott lábbelit, mert mindig bekoszolódik a lábam utána, és ezen a harisnya sem segít... Max a fekete, mert annál legalább nem látszik, csak miután levettem... :D

Egyébként csodálom, h nem kritizáltak, h harisnyával vennéd fel a szandit, azt mondják, az úgy gáz. Bár ennek ellenére én is úgy hordom, meg azért még jópár lány is. Szerintem, ha nincs az a vastagabb rész a lábujjaknál, akkor tökre rendben van!

2018. júl. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!