Milyen cipőt vegyek különleges alkalomra?
Nem sokára színhába megyek, de eddig csak telitalpúkat hordtam és attól tartok, hogy nagyon megfájdulna a lábam magassarkúba. Lapos talpút nem szeretnék mert ez nem olyan "hétköznapi" előadás lesz és nem is a környékbeli színházba megyünk.
Mivel metrózni és vonaton utazni is fogunk olyan cipőt szeretnék aminek nem lesz baja és a lábam is bírni fogja.
Az előző cipőm telitalpú volt kb. 8 cm-es sarokkal, abba csak délutánra fájdult meg a lábam.
Szerintetek milyen cipőt válasszak ami egész napra jó (beleértve a metrót és vonatos utazást is)? Vagy zselés talpbetét? A magassarkúba kapható talpbetétek használnak?
Előre is köszönöm :)
Mivel a telitalpú eddig is bevált többé kevésbé szerintem most is mehetnél abban, de egyébként manapság már nem csinálnak az emberek nagy ügyet a színházba való kiöltözésből még a nevesebb helyeken sem. Gondolom valami szoknyában vagy ruhában tervezel menni, azzal meg már szerintem lapos talpúban is bőven elég elegáns lennél :D
Nyugodj meg jó pár embert látni fogsz aki jóval kevésbé lesz nálad kiöltözve, néha én sem értem emberek mikben képesek színházba menni.
Mehetsz nyugodtan éktalpúban. Ha újat szeretnél akkor a vastagabb sarkokat ajánlom, könnyebb bennük egyensúlyozni, később fájdul meg a lábad.
A talpbetét is segít valamennyit de nagy csodát ne várj tőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!